Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
12,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:415201
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 23.10.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2011–2015 гг.
Фрагмент работы

Atlīdzību uzņēmumā var vērtēt arī pēc darbinieku viedokļiem par algas atbilstību tam, ko viņš dara, un kopējo uzņēmuma atalgojuma sistēmas objektivitāti. Par algas atbilstību tam, ko darbinieks dara, gandrīz visos atbilžu variantos ir līdzvērtīgs darbinieku viedoklis: 20% darbinieku pilnībā piekrīt algas atbilsībai, bet tik pat liels ir darbinieku skaits, kas tam pilnīgi nepiekrīt. 20% darbinieku algas atbilstībai vairāk piekrīt nekā nepiekrīt, bet 14% darbinieku tam vairāk nepiekrīt nekā piekrīt. Ja vērtē darbiniku viedokļus par atalgojuma sistēmas objektivitāti, tad arī šajā jautājumā darbinieku viedokļi ir neviennozīmīgi: 23% darbinieku pilnībā piekrīt atalgojuma sistēmas objektivitātei un 27% darbinieku tam vairāk piekrīt nekā nepiekrīt. 23% darbinieku pilnībā nepiekrīt atalgojuma sistēmas objektivitātei. Kā pozitīvo savos komentāros darbinieki min laicīgo darba algas un avansa izmaksu. Kā negatīvo min bonusa sistēmas neatbilstību, mazas iespējas strādāt virstundas. Vēl darbinieki ir neapmierināti, ka par aizvietošanu atvaļinājuma laikā pārējiem darbiniekiem par maksā par 1,5 likmi nevis dubultā.

Anketas beigās tika lūgts darbinieku viedoklis par citiem jautājumiem, kas netika minēti anketā. Piemēram, cik ilgi darbinieki plāno turpināt darbu uzņēmumā, kur lielākā daļa darbinieku plāno šajā uzņēmumā strādāt pēc iespējas ilgāk, kas ir ļoti pozitīvs rādītājs, jo nozīmē, ka darbinieki kopumā ir apmierināti ar darbu. Vai ietektu darbu šajā uzņēmumā arī saviem draugiem, tad viennozīmīgi gandrīz visi aptaujātie darbinieki šo uzņēmumu ieteiktu citiem. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация