Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:185181
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 27.12.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Darba uzdevums    3
  Ievads    4
  Darba gaita    5
1.  Pieslēgt datoram GPS iekārtu HI-204III-USB    5
2.  Iepazīties ar Microsoft AutoRoute trial versiju    5
  Secinājumi    11
Фрагмент работы

Reiz, skatoties savu iecinītāko kanālu – Discovery chanel, bija stāsts par GPS karšu veidotājiem, un bija parādīts, kā tas viss process notiek. Speciāli tam, lai izveidotu karšu sistēmas, ir speciāli aprīkots automobīlis, ar dažnedažādākajiem sensoriem un uztvērējiem, kas veic mērījumus, kad šis automobīlis brauc pa ielām, tādējādie ievācot datus par noteiktu maršrutu, kam sekoja apstrādē un balss komandu ierakstīšana. Šīs programmas ierakstu var noskatīties sekojot šim adresēm:
„How do they do it” 1.daļa
„How do the do it” 2.daļa
Tā kā mēs ar otru darba veicēju esam no Ogres, izlēmām izplānot maršrutu no pašreizējās atrašanā vietas, jeb LU PPF uz Ogri. Pēc neilga brīža programma sniedza mums mūsu izvēlēto maršrutu, un tas sakrita ar ikdienā izmantoto maršrutu mērojot ceļu no Ogres uz augstskolu.

Secinājumi
Noteikti visiem ieteiktu izmantot GPS piedāvātās iespējas, nav obligāti jāpērk GPS iekārtas, var arī tik pat sekmīgi veikt programmas Google Maps ielādi telefonā, un izmantot tās piedāvātās iespējas, vai arī vēl kā alternatīva varētu būt Nokia Ovi Maps izmantošana, ko var bezmaksas lejupielādēt sekojot šai adresei. Pats izmantoju Nokia Ovi Maps sniegtās priekšrocības, un esmu apmierināts ar tās piedāvātajām iespējām. Viens no mīnusiem varētu būt dārgā datu pārraides izmaksas, taču tam arī ir alternatīva – Nokia Bluetooth GPS modelis, kas savienojoties caur bluetooth veiks satelīta raidīto informāciju apstrādi un pārsūtīšanu uz telefonu. Šī iekārta ļaus ietaupīt kaudzi ar naudas Ovi maps lietotājiem. Aptuvenā šī moduļa izmaksas cena – 35Ls (atkarīgs no Nokia telefona modeļa). Zemāk tika ieliktas divas bildes ar šiem moduļiem (skatīt attēlu nr. 10;11)

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация