Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:527917
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 30.01.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
Фрагмент работы

10. J: Vai, Tavuprāt, labāk ir gatavot pašam vai iegādāties jau pagatavotu ēdienu?
A: Labāk ir gatavot pašam, jo tad tu redzi, ko tu ieliec katlā, ko tu gatavo, tu pats zini, ko pieber klāt, atšķirībā no kafejnīcām vai ēdnīcām, kur nekādīgi nevar zināt, kas un cik daudz ir piebērts ēdienam.
11. J: Kāda nozīme ir ēdiena pagatavošanas ilgumam?
A: Nu katram ēdienam ir savs pagatavošanas ilgums, pelmeņiem tur savas 20 minūtes ir jāvārās, a kāpostu tīteņiem būs pus stundu jāvārās. Katram ēdienam ir savs paredzētais laiks, tā kā tam pagatavošanas ilgumam, manuprāt nav nekādas lielās nozīmes.
J: Cik ilgu laiku esi pats gatavs pavadīt gatavojot?
A: Cik tas ir nepieciešams konkrētā ēdiena pagatavošanai, nu darba dienās no pus stundas līdz 1 stundai, bet brīvākos vakaros tur pieņemsim brīvdienās jau varētu pat līdz 2 stundām pavadīt gatavojot kaut ko labu, bet īsti jau nemāku neko tādu gatavot nemaz.
J: Tas arī ir viss, paldies par veltīto laiku intervijas sniegšanai.
A: Nav par ko.
Intervijas apraksts

Daļēji strukturētās intervijas pamatprincipi: Daļēji strukturētās intervijas ir ļoti elastīgas, jo tās jau ir pietiekami strukturētas, lai sasniegtu īpašas pētāmā jautājuma dimensijas, bet tajā pat laikā, tās atļauj intervijas dalībniekiem piedāvāt jaunas idejas pētāmajai tēmai. (Galletta, 2012) To var izmantot kā vienīgo pētījuma datu savākšanas metodi vai izmantot kā vienu no vairākām pētījuma datu vākšanas metodēm. (Galletta, 2012) Sarunu ierosina ar diezgan plašu atvērto jautājumu vai pamudinājumu, kas virza sarunu noteiktā tematā. (Kroplijs, Raščevska, 2004) Daļēji strukturētajām intervijām ir sagatavots vispārīgs intervijas jautājumu sarakts pie kura pēniekam pieturēties, taču jautājumu secība pašas intervijas gaitā var arī mainīties, kā arī pētnieks var uzdot papildus jautājumus, lai gūtu vairāk interesējošas informācijas. Jautājumus veido plašākus kā stukturētajās intervijās. (Mārtinsone, Pipere, 2011).

Коментарий автора
Коментарий редакции
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация