Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
14,20 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:742630
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 20.03.2019.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
Фрагмент работы

4. Projekta risinājuma apraksts
Aprakstiet, kā Jūs risināsiet projekta 3.sadaļā norādītās problēmas.
Risinājuma apraksts:
1. Pasākuma mēroga noteikšana, risku izvērtēšana atkarībā no izvēlētā pasākuma apjoma:
a) Vasaras, ziemas sezona. Parasti atkarīgs no vēlēšanu datuma, kā arī priekšvēlēšanu kampaņas, stratēģijas programmas.
Vasara (siltā sezona, var būt arī pavasara, rudens mēneši, ja laika apstākļi to atļauj)
Plusi – pasākums vienmēr ir daudz plašāk apmeklēts, viesiem interesantāks un prese daudz labprātāk un plašāk atspoguļo pasākumus, kas noris neordinārās, interesantās vietās, ārā, brīvā dabā. PR nolūkiem arī šādi pasākumi noder labāk, cilvēki tos labvēlīgāk un vieglāk uztver, labprātāk skatās video, attēlus, paliek spilgtāk atmiņā.
Mīnusi – ļoti augsti riski, ka pasākums var ciest fiasko, ja ir nelabvēlīgi laika apstākļi, lietus, zema temperatūra. Organizētāji var ne tikai negūt plānotos ieņēmumus, bet pat ciest ievērojamus zaudējumus par iepriekš sagatavotajiem ēdieniem, dzērieniem, rezervēto norises vietu, dekorācijas, transports, pieaicinātie mūziķi.
Mūsu pasākumu ir izvēlēts organizēt martā, iekštelpās.
b) Uzaicināto cilvēku skaits un vieta.
Liela mēroga pasākums 300 un vairāk uzaicinātie viesi. Plusi – iespēja iegūt lielu ziedojumu summu. Mīnusi – Augsti riski, jo lielam cilvēku skaitam nepieciešamas lielas, plašas telpas, kas ir dārgas. Tāpat visas pārējās izmaksas ir būtiski dārgas, apkalpojošais personāls, ēdieni u.c. Riski, ja netiek sapulcināts plānotais viesu skaits, organizētājs cieš zaudējumus.
Tiek nolemts organizēt vidēja lieluma pasākumu 100 cilvēkiem.
c) Vieta. Tiek apskatīti varianti: kurā no Latvijas pilsētām tiks rīkots pasākums. Tiek izvēlēta Rīga, jo pieredze rāda, ka pasākuma vietai ir jābūt sasniedzamai 1 stundas laikā ar auto. (ASV, kur attālumi ir lielāki, pasākuma sasniegšanas laiks tiek pieļauts mazliet lielāks). Izvēle starp konferenču centriem, restorāniem, viesnīcām. Tiek izvēlēta viesnīca Radisson SAS Daugava, jo šeit ir ērta piebraukšana, plašas un reprezentablas telpas par samērīgām izmaksām.
d) Laiks. Tiek ļoti rūpīgi izanalizēts, kura nedēļas diena un laiks būtu pats piemērotākais pasākuma rīkošanai, lai to apmeklētu pēc iespējas plašāks potenciālo atbalstītāju skaits. Tiek izvēlēta ceturtdien 18:00 – 20:00. Pieredze rāda, ka uzņēmēji, kas pārsvarā arī ir partiju atbalstītāji, nelabprāt ziedo savu darba laiku, lai apmeklētu šādus pasākumus dienas vidū, kā arī, organizējot pasākumus brīvdienās, apmeklētības rādītāji ir zemāki. Laika izvēle ir ļoti būtiska, ir jāsalīdzina vai šai laikā uz pasākumu var ierasties prominences, īpašie viesi, izvēlētā mūziķu grupa. Ir jāskatās, lai šajā laikā pilsētā nenorisinās kāds ievērojami pasākumi, koncerti, kongresi, sporta pasākumi u.t.t.

Коментарий автора
Коментарий редакции
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация