Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
11,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:921380
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 07.06.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Uzņēmuma apraksts    3
  Misija, vīzija, mērķi    4
  Organizācijas struktūra    5
  Štatu saraksts    6
  Darba apraksts vakancei – ceļojumu konsultants    7
  Prasību profils vakancei    7
  Amata apraksts - direktors    8
  Amata apraksts – filiāles vadītājs    9
  Amata apraksts – tehniskās daļas vadītājs    10
  Amata apraksts – ceļojumu organizators    11
  Amata apraksts – galvenais grāmatvedis    12
  Sludinājums vakancei    13
Фрагмент работы

Uzņēmuma apraksts
Kopš 2001. gada Latvijas tūrisma tirgū darbojas tūrisma aģentūra „Discovery”. Šo 5 gadu laikā „Discovery” ieņem stabilu vietu starp tūrisma aģentūrām Latvijā.
Tūrisma aģentūras „Discovery” darbinieki ir augsti kvalificēti un kompetenti, un nodrošina augstu apkalpošanas servisa līmeni un individuālu attieksmi pret katru klientu.
Mēs piedāvājam jums jau izveidotus ceļojumu maršrutus pa Latviju vai arī speciāli jūsu vēlmēm sastādītu ceļojuma maršrutu, ņemot vērā Jūsu vēlmes un finansiālās iespējas. „Discovery” darbinieki ir gatavi izpildīt arī lielāku grupu pasūtījumus un, kopīgi sadarbojoties, izstrādāt optimālo ceļojuma programmu.
Piedāvājam apskatīt ievērojamākās Latvijas vietas mūsu atraktīvo gidu pavadībā, ceļojot komfortablos mūsu firmas autobusos.
Tūrisma aģentūru „Discovery” var raksturot, kā jaunu, augošu, atraktīvu un mūsdienīgu tūrisma aģentūru, kas tūrisma tirgū piedāvā ne tikai regulāros tūrisma pakalpojumus, bet domā arī par klientu labsajūtu un viņu vēlmju piepildīšanu. Izglīto klientus, lai padarītu viņu ceļojumu interesantāku un pēc iespējas tuvinātu to viņu vēlmēm.
Mūsu tūrisma piedāvājumi iepriecinās Jūs ne tikai ar samērīgām cenām, bet arī ar apkalpošanas kultūru un augsto kvalitāti!
Mēs vēlamies attīstīt esošos resursus, un piesaistīt jaunus, kas nodrošinātu mūsu organizācijas izaugsmi nākotnē. Mūsu galvenie resursi ir motivēti, atsaucīgi darbinieki, 2 filiāļu tīkls un jaunākās tehnoloģijas.

Misija, vīzija, mērķi
SIA „Discovery” misija ir kvalitatīvi, efektīvi un ekonomiski pieejami iepazīstināt visus interesentus un īpaši ārzemniekus ar Latvijas skaistākajām vietām un atpūtas iespējām visā Latvijas teritorijā, optimizējot šo pakalpojumu sniegšanu, nodrošinot konkurētspēju un klientu apmierinātību.

SIA „Discovery” vīzija ir moderns, uz biznesa pamatiem balstīts uzņēmums ar labu reputāciju, kurš nodrošina tūrisma pakalpojumus ar augstu klientu apkalpošanas līmeni, augstiem kvalitātes standartiem un augstu darbinieku apmierinātības līmeni, tādējādi kļūstot par vienu no lielākajām un atpazīstamākajām tūrisma aģentūrām Latvijā kā arī paplašinot savu darbību ārpus Latvijas robežām

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация