Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:966588
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 10.11.2014.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

5. Norādīt projekta nepieciešamības pamatojumu jeb sniegt konstatētās problēmas aprakstu
Bolderāja ir liels Rīgas mikrorajons, kurā saskaņā ar Rīgas pašvaldības datiem nav neviena parka vai aktīvās atpūtas kompleksa, kurā iedzīvotājiem pavadīt brīvo laiku ar savām ģimenēm. Jauniešiem nav neviena skeitparka, tāpēc tie ar dēļiem un skrituļslidām brauc pa mikrorajona ielām, ar to izraisot CSN kā arī apdraudot savu un līdzcilvēku drošību. Patreiz izpostītā un pamestā parka teritorija (1,5 ha platībā) ir piesārņota, augi ir iznīkuši, esošie ir nekopti. Parkā ir ļoti lieli pusnokaltuši lapu koki un piejūras zonai raksturīgas priedes, kurām šis projekts varētu pagarināt dzīvi. Parkā nav nevienas laternas un tumšajā diennakts laikā ir bīstami caur to iet. Taciņas trotuāra plāksnes ir saplaisājušas, sadrupošas vai to nav vispār. Nav neviena soliņa un ir vairākas nelielas, pussadrupušas ķieģeļu būves, kas agrāk varētu būt bijušas lapenes.
Satiksmi uz Bolderāju nodrošina Rīgas satiksmes autobusu maršruti 3., 13., un 36., kā arī Rīgas mikroautobusu satiksmes 246. un 257. mikroautobusi.
Rīgas teritorijas plānojumā 2006.-2018.gadam Bolderājas attīstībai ir pievērsta uzmanība vairākos virzienos, gan ostas zonu, gan infrastruktūras. Kopš 2014.gada sākuma Bolderājā ir nodotas ekspluotācijā divas no četrām sociālajām mājām, kurās kopā būs 299 dzīvokļi. Blakus esošajā mikrorajonā Daugavgrīva, kurā dzīvo gandrīz 10000 iedzīvotāju, arī nav šādu aktīvās atpūtas iespēju. Tāpēc atpūtas parku varētu izmantot ne tikai Bolderājas esošie un topošie iedzīvotāju, bet arī Daugavgrīvas iedzīvotāji.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация