Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
14,20 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:405727
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 09.02.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

R. Ketella 16 personības faktoru tests
Interpretācija
I. Saskarsmes bloks.
1. Interese komunicēt.
Enerģisks savā uzvedībā ( F7 ), bet nav vērsts uz aktīvu komunicēšanu, tomēr tas ir atkarīgs no situācijas un gaisotnes, kura valda konkrētajā situācijā- var pamudināt uz aktīvu komunicēšanu un var arī noslēgties kontaktiem ( A5 ). Tiecas uz impulsivitāti, orientējas uz satraucošām sajūtām, kurās notiek daudz notikumu. Runātība un atklātība savos izteikumos. Darbā reaģē ātri uz jauno ( F7).

2. Saziņas iemaņas.
Drosme un iniciatīva komunicēt (H7),draugu kolektīvā uzvedas aktīvi, nebremzējot savus emociju izvirdumus, atklāts savās jūtās un tā brīža emocijās. Tomēr neprot izjust otra cilvēka emocionālo stāvokli ( I1 ). Atklātība kontaktos, apdomāta uzvedība, diplomātija ( N7 ).
3. Sazināšanās „vertikāle”
Izrāda lielu iniciatīvu komunicēt, gatavība kontrolēt situāciju ( E10 ). Bet izvēlē nav īpaši prasīga pret cilvēkiem, lai varētu ar viņiem komunicēt, ir gatavība un vēlme sazināties ar cilvēkiem ( Q12 ).

4. Sazināšanās „horizontāle”.
Var strādāt kā individuāli, tā arī grupā, atkarīgs no situācijas (Q25 ). Kontaktos vairāk ir atvērtība attiecībās ar citiem cilvēkiem ( A5 ). Sarunā stingri turas pie tēmas, nepiekāpīgi turēšanās pie sava viedokļa (I1). Patīk vadīt sarunu, ieņemt vadošo pozīciju sarunas laikā, izteikta patstāvība savā uzvedībā ( E10 ). Aizstāv savu viedokli, cieši turas pie tā ( L8 ).

5. Konflikts.
Konfliktsituācijās aizstāv savu patiesību un savu viedokli pat ja tā ir pretrunā ar vairākuma uzskatiem, tendence atcerēties apvainojumus, kritiskās situācijās var neuzticēties cilvēkiem un var pārņemt aizvainojuma sajūta ( L8 ). Strīda saasinājumā var nerēķināties ar cita cilvēka emocijām un sajūtām ( I1 ), tomēr apdomā savu uzvedību un ir uzmanīgs pret citu cilvēku reakcijām ( N7 ). Var būt ļoti atvērta savos izteikumos strīda laikā, bet var arī būt uzmanīga savos izteikumos, kas ir atkarīgs no situācijas ( A5 ).

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация