Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:530779
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 05.03.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Rīgā, 2004.gada___._________________

_________________________________________, personas kods/reģistrācijas Nr.: ______________________________, (turpmāk tekstā „Pārstāvis”), no vienas puses, un___________________________________, personas kods/reģistrācijas Nr._______________________________, adrese:___________________________________, (turpmāk tekstā „Klients”), no otras puses, turpmāk tekstā – „Līdzēji”, apzinādamies savas darbības juridisko nozīmi un sekas, bez maldības un viltus, kā arī neviena nepiespiesti, noslēdz šāda satura, līdzēju tiesību un saistību pārņēmējiem saistošu uzņēmuma līgumu (turpmāk tekstā „Līgums”):
1. Klients uzdod un Pārstāvis uzņemas saskaņā ar šī līguma noteikumiem un nosacījumiem sameklēt pircēju Klientam piederošam īpašumam, kas atrodas: _________________________________________________ (turpmāk tekstā „Īpašums”) līdz 2005.gada ______________. Klienta īpašuma tiesības ir reģistrētas Zemesgrāmatā ar kadastra Nr. ______________________________________.
2. Klients apliecina un garantē, ka vienīgi Klientam ir neierobežotas tiesības uz Īpašumu, ne ar ko neapgrūtinātas, ka īpašuma tiesības uz to nav nodotas trešajām personām un uz tām nepretendē trešā/s personas, tās nav ieķīlātas, par tām nav iesniegtas juridiskas prasības.
3. Klients nosaka Īpašuma pārdošanas cenu ________________ (_________________________________). Klienta noteiktā cena var tikt samazināta, taču tā nevar tikt noteikta zemāka par _________ (___________________________________).

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация