Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:867304
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 30.04.2014.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2011–2015 гг.
Фрагмент работы

Stundas norise.
Stundas sākumā skolēni uz maiņām lasa pasaku(pielikums nr.19). Pēc pasakas izlasīšanas, skolēni atbild uz manis uzdotajiem jautājumiem.
Tālāk stundas norisē seko teikuma veidu atkārtošana. Izrunājam ar skolēniem ka teikums, kurš beidzas ar punktu ir stāstījuma teikums, ar izsaukuma zīmi – izsaukuma teikums un ar jautājuma zīmi – jautājuma teikums.
Tālāk seko spēle teikuma veidu atkārtošanas atpazīšanai un nostiprināšanai. Spēlei nepieciešama maza bumbiņa, mums bija tenisa bumbiņa. Spēles gaita ir šāda - sākumā bumba ir pie manis, es lasu pirmo pasakas teikumu un saku kas tas ir par teikuma veidu, piemēram, Tēvocis strādā savā ģimenes dārziņa. (stāstījuma teikums). Pēc tam bumba tiek pēc izvēles pamesta citam skolēnam, kurš lasa pasakas nākamo teikumu un nosaka kas tas ir par teikumu. Spēle ilgst tik ilgi, kamēr pasaka beidzas.
Pēc spēles bērniem tiek uzdots jautājums - Cik un kādas ir dzimtas lietvārdiem? Viens no bērniem atbild - 2dzimtas, sieviešu un vīriešu. Bērniem tiek izdalītas lapas ar uzrakstītiem lietvārdiem, skolēnu uzdevums ir pierakstīt klāt skaitlis un dzimta.
Stundas beigās kopīgi pārrunājam un pārbaudām uzdevuma pareizību.

Secinājumi.
Skolēni visu stundu ļoti savākti, aktīvi darbojās un tika galā ar visiem uzdotajiem jautājumiem un darbiem. Stundas laikā iekļāvāmies, stundas temps ļoti labs. Skolēniem patika mācīšanās laikā iesaistītā spēle, to sapratu pēc palīdzēšanas viens otram, kurš netika galā ar savu teikumu, cits pateica priekša.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация