Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:782835
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 02.08.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 12 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Otrā daļa
1. Praktiski reālais ražošanas process atšķiras, no tā kas ir teorijā aprakstīts. Ja salīdzinātu patieso Ibuprofēna ražošanas shēmu ar to, kura ir sazīmēta manā izpratnē, tā atšķirtos pat ļoti un būtu daudz sarežģītāka, ar citām iekārtām, dažādiem apzīmējumiem un precizējumiem. Droši vien būtu klāt kādā tabulā apkopota visa informācija, cik aparatūras elementu ir pēc skaita, to raksturojums, pat materiāls un mērierīcēm norādīta precizitātes klase, kā arī minētas citas piezīmes. [9.] Arī ekskursijā tika pamanīts, ka tiek izmantotas, piemēram, rotācijas filtrācijas ierīces, kā arī citas sarežģītas iekārtas. Šīs atšķirības pavisam noteikti var izskaidrot tas, ka A/S Grindeks vielu ražošanas shēmas zīmējuši un visu iekārtojuši cilvēki ar lielu pieredzi šajā jomā, bet es vēl tikai studēju, kā arī reālajā dzīvē viss ir sarežģītāk, arī atkarīgs, kādi aparāti un iekārtas uzņēmumam ir pieejamas.
2. Uzņēmumā strādājošā tehnologa vai ķīmiķa pienākumi ir dažādi. Ķīmisko procesu tehnologs organizē un vada ķīmisko produktu ražošanu vai arī organizē jaunu ķīmisko produktu ražošanas tehnoloģisko procesu pārnesi (procesu, kurus veica laboratorijā, piemērošanu lielāka apjoma un citas konstrukcijas iekārtām).

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация