Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
6,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:884455
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 03.01.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Manuprāt izvēlētais temats ir aktuāls, jo skolēniem jāzina savas valsts naudas attīstības vēsture, jo tā ir arī valsts vēsture.
Nodarbības ievada daļā izmantoju savu personīgo lata piemiņas monētu kolekciju un dažas lata banknotes. Skolēni ar interesi vēroja monētu kolekciju, dalījās pieredzē, ka arī viņiem mājās ir šādas monētas. Plānojot nodarbību gribēju skolēnus ieinteresēt un pievērst uzmanību mūsu valsts naudas attīstībai kopš neatkarības atjaunošanas. Pie šī temata vajadzētu atgriezties un iepazīstināt ar visu naudas attīstības ceļu.
Nodarbību plānoju tā, lai skolēni pilnveidotu kritiskās domāšanas, sadarbības, pašvadītas mācīšanās, radošuma un pašvērtējuma prasmes. Nodarbībā izmantoju dažādas darba organizācijas metodes – darbu ar visu klasi (frontālais darbs), individuālo darbu (galerijas metode), grupu darbu. Nodarbības beigās uzdotie jautājumi palīdzēja noskaidrot kā skolēni sapratuši stundas izzināmo jautājumu.
Manuprāt nodarbībā plānotais tika sasniegts, skolēni iesaistījās sarunās, individuālajā un grupu darbā. Gandarījums par to, ka stundā plānotie uzdevumi tika izpildīti, kā arī tas, ka uzdevumi palīdzēja pilnveidot skolēniem kritiskās domāšanas, sadarbības, pašvadītas mācīšanās, radošuma un pašvērtējuma prasmes. Atgriezeniskā saite nodarbības beigās atklāja kā skolēni sapratuši nodarbības izzināmo jautājumu.
Ja man būtu jāvada šī nodarbība vēlreiz, tad es neko nemainītu, jo skolēniem nodarbība patika, viņi darbojās ar interesi un viss ieplānotais tika izdarīts.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация