Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
6,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:379588
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 14.06.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Prakses vietas raksturojums    3
  Personības jomu izpēte    4
  Uzdevumi personības attīstības jomu sekmēšanai    26
  Integrētās nedēļas plānojums    27
  Vienas dienas realizācija integrētā pieejā    30
  Integrētas nedēļas plānojums    36
  Pedagoģisko situāciju analīze    38
  Pedagoģiskās darbības pašanalīze    39
  Filmētās nodarbības konspekts    44
  Pedagoģiskās darbības pašanalīze    51
Фрагмент работы

Pedagoģiskās darbības pašanalīze
Lai īstenotu vienu no izglītības uzdevumiem – nodrošināt sabiedrības ilgtspējīgu attīstību, pedagogam ir jābūt vispusīgai pedagoģiskai kompetencei, kuru var nodrošināt atrodoties mūžizglītības procesā – nemitīgi papildinot savas zināšanas.
Analizējot savu sadarbību ar bērniem, varu teikt, ka savā prakses laikā izmantoju daudzveidīgas mācību metodes un paņēmienus, lai bērnus ieinteresētu un motivētu darboties. Pastaigas laikā, piemēram, izmantoju vārdiskās metodes – pārrunas par dabu un daiļdarbus, kas palīdz bērniem veidot estētisku un pozitīvu attieksmi pret dabu, rada dziļāku izpratni par likumsakarībām dabā, māca loģiski spriest un domāt. Ejot pastaigās, tika izmantotas arī praktiskās metodes – dažādas rotaļas, kuras veicina atmiņas un uzmanības attīstību, aktivizē domāšanu, aktivizē un bagātina vārdu krājumu. Nodarbībās bieži tika izmantotas runas metodes, dialogs, pārrunas. Katrā nodarbībā veicināju bērna attīstību, pilnveidojot dažādas prasmes – stāstīt prasmi, prasmi veidot dialogus, skaitīt prasmi, salīdzināšanas un novērošanas prasmi, sadarbības prasmi, pašapkalpošanās prasmi u.c. Katra nodarbība tika plānotā tā, lai bērniem būtu interesanti un viņi no tās iegūtu pēc iespējas vairāk.
Ārpusnodarbību laikā tika atzīmētas bērnu dzimšanas un vārda dienas, gatavoti apsveikumi, izteikti vēlējumi, dziedātas dziesmas un iets rotaļās. Pirms diendusas miedziņa regulāri lasīju pasakas, kuras centos pieskaņot nedēļas nodarbības tematam.
Analizējot sadarbību ar vecākiem, gribu teikt tā – ja būtu iespējams izrēķināt veiksmīgas sadarbības koeficientu, tad droši vien vidējais rādītājs būtu – daļēji veiksmīga. Tam par iemeslu ir tas, ka man pietrūka tiešais kontakts ar bērnu vecākiem, kurš nebija iespējams tādēļ, ka vairākus bērnus uz skolu un atpakaļ, nogādā skolas autobuss. Taču tik cik es man nācās kontaktēties, es saskāros ar ļoti ieinteresētiem un atbildīgiem vecākiem. Šajās tikšanās reizēs visi bijām ieguvēji – vecāki ieguva apziņu, ka bērns aug kā personība un uzzināja, kas notiek bērnudārzā, bet es ieguvu apziņu, ka veicu savus pienākumus godprātīgi. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация