Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:470206
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 29.05.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
Фрагмент работы

Kopsavilkums – pašvērtējums
Veicot pedagoģiskā procesa vērojuma praksi karatē klubā “BALTAIS DRAKONS”, nodarbības tika veiktais pēc noteiktajiem noteikumiem un normatīviem. Sagatavošanās nodarbībai notiek vismaz dienu pirms nodarbības, izanalizējot iepriekšējo nodarbību, lai varētu izprast pie kā vairāk ir nepieciešams pievērst uzmanību un piestrādāt, lai iegūtu labākus rezultātus. Treniņi notiek trīs reizes nedēļā, kas ilgst 2 – 3 stundas. Bērni treniņos nedēļā pavada vismaz 6 stundas. Treniņi notiek gan Tukumā, gan Talsos, kā arī ceļa posmā Tukums – Talsi.
Gatavojoties nodarbībai, tiek veidots plāns tā, lai bērni tiktu ieinteresēti, apgūtu nepieciešamās zināšanas, lai bērniem tiktu radīta vēlme un interese atkārto mācīto, kā arī apgūtu ko jaunu. Katram treniņam cenšos izdomāt ko jaunu un savādāku, lai bērniem būtu interesantāks mācīšanās process. Arī mazas atšķirības maina nodarbības gaitu. Bērnam ir svarīgi pasniegt informāciju tā, lai bērni būtu motivēti turpmāk darboties. Kustības bērniem ir nepieciešamas gan stāstīt, gan demonstrēt, jo katrs bērns savādāk uzņem informāciju. Ir bērni, kuriem ir audiālā uztvere un ir bērni, kuriem ir vizuālā uztvere. Nodarbībās, izmantojot rotaļas, bērniem ir vieglāk koncentrēties un uztvert nepieciešamo informāciju.
Pedagoģiskā procesa vērojumu prakses laikā analizējot skolotāja un bērna sadarbību, varu secināt, ka skolotājs izvēlas pareizu pieeju, lai panāktu no bērna sadarbību. Skolotājs spēj bērnus ieinteresēt un rast bērnos motivāciju bērnus darboties, veikt komandas. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация