Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
Особые предложения 2 Открыть
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:576612
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 04.03.2008.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  IEVADS    3
1.  A/S „RĪGAS PIENA KOMBINĀTS”    4
1.1.  Īss uzņēmuma apraksts    4
1.2.  Apakšuzņēmumi un sadarbības partneri    5
1.2.  Apakšuzņēmumi un sadarbības partneri    5
1.2.1.  A/S Limbažu piens    5
1.2.2.  Piena rūpnīca Demjanskā    5
1.2.3.  Uzņēmuma vadošie zīmoli    5
2.  PIENA PRODUKTU RAŽOŠANAS TEHNOLOĢISKĀS SHĒMAS    6
1.3.  Termiski apstrādāts piens    6
1.3.  Termiski apstrādāts piens    6
1.4.  Skābpiena produktu tehnoloģiskā shēma    6
1.4.  Skābpiena produktu tehnoloģiskā shēma    6
2.2.1.  Skābā krējuma ražošanas tehnoloģiskā shēma    7
2.2.2.  Jogurta ražošanas tehnoloģiskā shēma    7
3.  SALDĒJUMA TEHNOLOĢISKĀ INSTRUKCIJA    9
1.5.  Produkta raksturojums    9
1.5.  Produkta raksturojums    9
1.6.  Izejvielas un pamatmateriāli    9
1.6.  Izejvielas un pamatmateriāli    9
1.7.  Tehnoloģiskais process    9
1.7.  Tehnoloģiskais process    9
3.3.1.  Izejvielu pieņemšana un sagatavošana    9
3.3.2.  Maisījuma sagatavošana un filtrēšana    10
3.3.3.  Maisījuma homogenizēšana un pasterizēšana    11
3.3.4.  Maisījuma dzesēšana un nogatavināšana cisternā    11
3.3.5.  Aromatizētāju un pārtikas krāsvielu pievienošana    11
3.3.6.  Saldējuma masas frizēšana un porciju veidošana    11
3.3.7.  Saldējuma sasaldēšana un nocietināšana    12
3.3.8.  Saldējuma glazēšana (tikai saldējumiem glazūrā)    12
3.3.9.  Saldējuma iepakošana un marķēšana    13
1.8.  Atsevišķu saldējumu veidu ražošanas tehniskā procesa īpatnības    13
1.8.  Atsevišķu saldējumu veidu ražošanas tehniskā procesa īpatnības    13
3.4.1.  Saldējums ar gabalvielām un augļu – ogu piedevām    13
3.4.2.  Kārtainais saldējums    13
1.9.  Saldējuma defekti    13
1.9.  Saldējuma defekti    13
4.  Iekārtu sanitārās apstrādes procesu shēma    14
  VEIKTO DARBU APRAKSTS    15
  SECINĀJUMI    16
  IZMANTOTĀS LITERATŪRAS UN AVOTU SARAKSTS    17
  PIELIKUMI    18
Фрагмент работы

Lai kļūtu par darba tirgū konkurēt spējīgu speciālistu, katram topošajam un esošajam pārtikas tehnologam būtu jāpārzina dzīvnieku valsts, augu valsts un citas izcelsmes pārtikas produktu ražošanas tehnoloģiskos procesus un tehnoloģijas pilnveidošanas jautājumus, to ražošanas ekonomiku. Tehnologam jāpārzina tehnoloģiskā procesā lietotās iekārtas, to darbināšanai nepieciešamos enerģētiskos resursus. Jāpārzina kvalitātes vadības sistēmas pamatprincipi un to ieviešana uzņēmumos, nodrošinot nekaitīgas pārtikas ražošanu. Pārtikas un dzērienu tehnologam jāvada, jāplāno, jāorganizē pārtikas produktu ražošana, to kvalitātes kontrole visos ražošanas procesa posmos, jānodrošina nodarbinātā personāla saskaņota darbība, jāorganizē un jāveicina jaunu produktu izstrāde un ieviešana ražošanā, atbildot par drošu pārtikas produktu ražošanas darba drošības un ugunsdrošības noteikumu ievērošanu, jāseko Latvijas Republikas un citu normatīvo aktu ievērošanai un piemērošanai pārtikas produktu ražošanā.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация