Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:403134
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 26.11.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Iepazīšanās ar prakses uzņēmumu
McDonald’s ir viena no vislielākajām kompānijām pasaulē. McDonal’s ir arī viena no visskaļākajām kompānijām pasaulē, sakarā ar reklāmas daudzumu ko taisa šī kompānijā, jo mēs jebkur varam izlasīt un dzirdēt par šo kompāniju. McDonalda aizsākumi sākās tālajā Amerikā, kad kādi cilvēki izdomāja atvērt savu firmu, protams, vēlāk tas skāra visu pasauli, kā ari Latviju. Par citām valstīm, man nav informācijas, bet Latvijā ir kopā seši McDonaldi un visi atrodas Rīgā. Pats pirmais McDonalds atvērās Vecrīgā 1985. gadā, bet tieši mans McDonalds, kurā es izeju praksi atvērās 1995. gadā, centrā uz Merķeļa ielas. Bet, lai jūs uzzinātu visu iepriekšējo McDonalda attīstību, tālāk sekos vēsturiski apraksti pa gadiem.
Šīs bija vispārīgās ziņas, par McDonald’s restorānu. Šie ir pasaules dati. Pēc 1979.gada informācija nav pieejama. Tālāk sekos informācija, par McDoanldu, kurā es izeju praksi. Mans prakses uzņēmums atrodas, Rīgā, Merķeļa iela 1 un tieši šim restorānam darba laiks ir no 07.00 – 24.00 un šajā laikā cilvēki var baudīt maltīti restorānā, kā arī cilvēkiem ir dota iespēja maltīti baudīt ārpus restorāna piem. (parkā, mājās utt.). Šim restorānam uzņēmējdarbības forma ir SIA. Kā arī, tas kā visiem es ceru ir saprotams, ka, restorāna profils ir ātrās apkalpošanas restorāns, apkalpo viesus bez vecuma ierobežojuma, protams, tie ir iebraucēji, garāmgājēji, kā arī tūristi no citām zemēm. Restorāna apkalpošanas veids ir pašapkalpošanās, tas ir viesis ienākot restorānā ir laipni gaidīts un pienākot pie letes, viesis darbiniekam lūdz pasūtījumu ko viesis ir izvēlējies, pēc pasūtīšanas pieņemšanas darbinieks, precīzi un ātri nokomplektē pasūtījumu, pieņem naudu un izdod atlikumu un atdod čeku, kā arī novēl labu apetīti un laipni lūdz iegriezties kādreiz vēl.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,98 €
Комплект работ Nr. 1121276
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация