Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:130625
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 15.03.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
1.  Vispārējās ziņas par uzņēmumu    4
2.  Tehnoloģiskie procesi    7
2.1.  Izejvielu sagādes organizācija    7
2.2.  Izejvielu pirmapstrāde    9
2.3.  Ēdienu gatavošana    12
2.4.  Gatavās produkcijas kvalitātes pārbaude    13
2.5.  Gatavās produkcijas realizācija    14
3.  Sanitārhigiēniskās prasības uzņēmumā    15
4.  Tehnoloģiskās iekārtas    18
4.1.  Speciālās tehnoloģiskās iekārtas    18
4.2.  Ražošanas telpu plāns    18
4.3.  Mehanizācijas un automatizācijas līmeņa raksturojums uzņēmumā    19
  Secinājumi    20
  Izmantota literatūra    21
Фрагмент работы

Secinājumi
Bistro- restorānam „Lielais ķīnas mūris”.ir ļoti izdevīgā atrašanas vieta, pašā pilsētas centrā, galvenajā gājēju ielā, tuvu autoostai un stacijai;
Gandrīz visas izejvielas tiek piegādātas katru dienu, līdz ar to izejvielas ēdienu gatavošanai ir vienmēr svaigas un kvalitatīvas;
Uzņēmumam ir izveidota paškontroles sistēma, kura tiek stingri ievērota.
Dienas beigās nav ēdienu/izejvielu pārpalikums, un tie ir vienmēr svaigi un kvalitatīvi, jo ēdieni tiek gatavoti tik bieži, cik ir nepieciešams uz konkrētu laika posmu;
Uzņēmums vienmēr pilnveidojas, ieviešot jaunus piedāvājumus. Līdz ar to tiek atjaunotas arī iekārtas (pēc nepieciešamības);
Gatavas produkcijas nogādāšana uz sadales līniju notiek pa speciāli tam paredzēto durvi, produkcija uzreiz nonāk attiecīgajās vitrīnās, kas ļauj nepārtraukt aukstuma vai karstuma ķēdi produkcijai, un mazinot piesārņojuma risku.
Uzglabāšanas temperatūru vitrīnās kontrolē ar speciālo mērierīci. Atbilstošas uzglabāšanas temperatūras nodrošināšana un uzturēšana ir svarīga ēdiena kvalitātes saglabāšanai un mikrobioloģiskā riska mazināšanai;
Darbinieki rūpīgi seko sanitār-higiēnisko prasību ievērošanu (telpu, iekārtu, inventāra), kā arī tiek stingri ievērota personīgā higiēna, kas mazina fizikālo un mikrobiālo piesārņojumu;
Būtu vēlams izstrādāt jaunu tīrīšanas-dezinfekcijas plānu ar tīrīšanas līdzekļu izmantojamu koncetrāciju;
Visas iekārtas tiek darbinātas katru dienu, un nav lieku (nenoslogotu) iekārtu.
Ražošanas cehu izvietojuma secība un tehnoloģiskās plūsmas tiek ievērotas, tomēr nav nodalītas atkritumu un izejvielu plūsmas, tāpēc pastav piesārņojuma risks. Šīs plūsmas būtu jānodala

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация