Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:548444
 
Оценка:
Опубликованно: 21.10.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Secinājumi
1. Hauska&Partner uzņēmumā galvenais iekšējās un ārējās komunikācijas veids ir personiskā komunikācija, kas ļauj nodibināt draudzīgas un uzticīgas attiecības gan ar uzņēmuma darbiniekiem, gan ar tā ietekmes pusēm.
2. Hauska&Partner uzņēmumā sabiedrisko attiecību funkcijas ir sadalītas darbinieku starpā atbilstoši uzņēmuma hierarhijai, kas ļauj augstākstāvošajiem darbiniekiem uzticēt tehnisko darbu asistentam vai biroja darbiniekam un, pilnībā koncentrējoties uz primārām funkcijām, palielināt sava darba efektivitāti.
3. Hauska&Partner darbinieki sava ikdienas darbā aktīvi izmanto tādus elektroniskās komunikācijas līdzekļus kā Intranets, Skype un videokonferences, kas ļauj paātrināt informācijas un dokumentācijas plūsmu.
4. Komunikācijas aģentūras Hauska&Partner galvenais ārējās komunikācijas rīks ir speciālo pasākumu organizēšana, kuru laikā viņi apmāca apmeklētājus, sniedz tiem vērtīgu informāciju biznesa attīstībai, veido divvirzienu komunikāciju un pierāda sevi kā uzticīgu un kompetentu sadarbības partneri.
5. Hauska&Partner nav pietiekama ārējā komunikācija, masu medijos ir pieejama ļoti ierobežota informācija par uzņēmumu kā tādu un par tā aktivitātēm.
6. Uzņēmumā nepietiek darbaspēka, konsultanti ir spiesti uzņemties vairāku projektu realizēšanu vienlaicīgi, līdz ar to veicamie darbi pārklājās, un darba efektivitāte un kvalitāte mazinās.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация