Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:556961
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 19.12.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
1.  Prakses vieta    4
1.1.  Valsts augu aizsardzības dienests kā valsts pārvaldes iestāde    4
1.2.  Valsts augu aizsardzības dienesta struktūra, struktūrvienību apraksti    6
1.3.  Valsts augu aizsardzības dienesta Saimniecības daļa Iepirkuma sektors    9
2.  Prakses apraksts    10
  Secinājumi    14
  Priekšlikumi    15
  Izmantotās literatūras un avotu saraksts    16
Фрагмент работы

Secinājumi
Valsts augu aizsardzības dienests ir Zemkopības ministrijas padotībā esoša tiešā pārvaldes iestāde. Dienesta mērķis ir veikt valsts kontroli un uzraudzību augu aizsardzības līdzekļu, mēslošanas līdzekļu, augu un augu produktu, augu šķirņu, sēklu un stādāmo materiālu aprites jomā, kā arī sadarboties ar starptautiskām organizācijām un nodrošināt informācijas apmaiņu ar citām valstīm par augu aizsardzības, augu karantīnas, sēklu aprites un selekcionāra tiesību aizsardzības jautājumiem. Dienests sastāv no administrācijas un departamentiem. Saimniecības daļas ir tieši pakļauta dienesta direktora vietniekam. Saimniecības daļa sastāv no Iepirkuma sektora un Tehniskā nodrošinājuma sektora. Iepirkuma sektora funkcijas ir nodrošināt valsts iepirkumu reglamentējošo normatīvo aktu ievērošanas kontroli un izpildi.
Prakses laikā mans prakses vadītājs uzdeva uzdevumu, ko es esmu izpildījusi saskaņā ar visiem normatīvajiem aktiem. Viens no galvenajiem uzdevumiem ir iepirkuma dokumentācijas un iepirkuma līguma sagatavošana. Iepirkuma dokumentācijā ietilpst rīkojuma sagatave par iepirkuma komisijas izveidošanu, iepirkuma komisijas pirmā sēde, kurā vai apstiprina tehnisko specifikāciju vai arī nolemj kam tā ir jāizstrādā un apstiprina nākamajā sēdē. Pēc tehniskās specifikācijas apstiprināšanas notiek nolikuma sagatavošana un to apstiprināšana. Pēc tam tiek sagatavots paziņojums par līgumu un tiek nosūtīts Iepirkuma uzraudzības birojam, kā arī iepirkuma sludinājums tiek ievietots dienesta mājas lapā, kad piedāvājuma iesniegšanas termiņš ir beidzies, notiek piedāvājumus vērtēšana un līguma slēgšanas process (saskaņošana, parakstīšana). Pirms līguma slēgšanas tiek nosūtīts paziņojums par iepirkuma procedūras rezultātiem Iepirkuma uzraudzības birojam, kā arī personīgi pa pastu katram pretendentam, kuri piedalās iepirkumā. Tā, kā iepirkuma process ir arī administratīvais process, tad rezultātu nosūtīšanas lēmumu var uzskatīt arī kā administratīvo aktu, ko var pārsūdzēt Iepirkuma uzraudzības birojā.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация