Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
6,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:886086
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 29.09.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 10 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  IEVADS    7
1.  VISPĀRĪGAS ZIŅAS PAR UZŅĒMUMU    8
1.1.  Darba laiki atpūtas kompleksā    9
1.2.  Viesu apkalpošanas shēma restorānā    10
1.3.  Viesnīca un atpūtas komplekss ir privāts uzņēmums, kuru mērķgrupa    11
2.  PERSONĀLS    12
2.1.  Uzņēmuma organizatoriskā struktūra    12
2.2.  Darbinieku atlase, pieņemšana darbā un atlaišana    12
2.3.  Amata apraksti    14
2.4.  Iekšējās kārtības noteikumi    15
2.5.  Apmācība un instruktāža, pārkvalifikācija un kvalifikācijas paaugstināšanas pasākumi    16
2.6.  Darba aizsardzība    17
2.7.  Sanitāri higiēniskās prasības uzņēmumā    23
3.  VADĪBAS DARBA PLĀNOŠANA    27
3.1.  Vadības darbā pielietotās metodes    27
3.2.  Vadības darba plānošana un organizēšana (viesnīcā un restorānā)    28
3.3.  Komunikācijas starp dienestiem, struktūrvienībām    29
3.4.  Ražošanas potenciāls, apjomi, to dinamika    29
3.5.  Darba ražīguma rādītāji, to analīze    30
3.6.  Plānošanas periodi, to izvērtējums    31
3.7.  Atzinība un sodi    31
4.  KVALITĀTES STANDARTI UZŅĒMUMĀ    32
4.1.  Ēdināšanas uzņēmuma ražošanas tehniskā dokumentācija    32
4.2.  Paškontroles sistēmas dokumentācija    33
4.3.  Līgumu slēgšana ar pakalpojumu sniedzējiem    34
4.4.  Viesnīcas atbilstības izvērtējums pēc Latvijas viesnīcu atbilstības standartiem    34
4.5.  Aptaujas apmeklētāju viedokļa noskaidrošanai    35
5.  MĀRKETINGA PASĀKUMI    36
6.  SADARBĪBA AR CITIEM UZŅĒMUMIEM UN ORGANIZĀCIJĀM    38
7.  FINANSU VADĪBA    39
7.1.  Mainīgās un fiksētās izmaksas atpūtas kompleksā „xx”    39
7.2.  Ieņēmuma un izdevuma budžets uzņēmumā    39
7.3.  Cenu ietekmējošie faktori    41
  Individuālais uzdevums    42
  Secinājumi un priekšlikumi    43
  Izmantotās literatūras un informācijas avotu saraksts    45
Фрагмент работы

Nepietiek iegūt teorētiskās zināšanas augstskolā, lai būtu gatavs startēt darba tirgū attiecīgajā nozarē, tādēļ jāizstrādā arī mācību prakses, jāiepazīstas un jānostiprina savas zināšanas dažādos viesmīlības un ēdināšanas uzņēmumos, lai vēlāk varētu pilnveidot praktiskās iemaņas un iegūtās iemaņas vēlāk pielietot savā darbā, piedāvājot klientiem kvalitatīvu pakalpojumu.
Par prakses vietu izvēlējos SIA „xxx” atpūtas kompleksu „xxx”, kas atrodas xxx, un, kuras laipnie un atsaucīgie īpašnieki un vadītāja labprāt dalījās biznesa un uzņēmuma vadības, kā arī viesu uzņemšanas un apkalpošanas noslēpumos.
Prakses mērķis ir apgūt ēdināšanas, viesnīcu vadību, darba organizāciju, analizējot viesnīcas vadības darbu.
Lai sasniegtu mērķi, tika izvirzīti šādi prakses uzdevumi:
Iepazīties ar uzņēmumu;
Apskatīt vadības darba plānošanu un personāla vadību;
Apskatīt kvalitātes standartus uzņēmumā;
Apskatīt mārketinga pasākumus;
Izpētīt sadarbību ar citiem uzņēmumiem;
Apskatīt finanšu vadību uzņēmumā.
Lai sasniegtu prakses mērķi un veiktu prakses uzdevumus, bija jāizmanto zināšanas, kas iegūtas teorētiski studiju priekšmetos – uzņēmējdarbības pamati, viesnīcu un ēdināšanas vadību, grāmatvedību, informātiku, biznesa plānošanu un statistiku, ražošanas organizāciju, personālvadību, cilvēka aizsardzību un kvalitātes vadības pamatus.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация