-
Restorānu prakses atskaite
Nr. | Название главы | Стр. |
IEVADS | 4 | |
1. | VISPĀRĒJĀS ZIŅAS PAR UZŅĒMUMU | 5 |
1.1. | Organizatoriskā struktūra | 6 |
1.2. | Uzņēmuma ražošanas un apkalpošanas procesa raksturojums | 7 |
1.3. | Uzņēmuma produktu piedāvājuma raksturojums | 9 |
1.4. | Izejvielu tirgus | 10 |
1.5. | Saražotās produkcijas tirgus | 10 |
2. | TEHNOLOĢISKIE PROCESI | 11 |
2.1. | Izejvielu sagāde | 11 |
2.2. | Izejvielu uzglabāšana | 12 |
2.3. | Izejvielu pirmapstrāde | 15 |
2.4. | Ēdienu gatavošana | 17 |
2.5. | Gatavās produkcijas realizācija | 29 |
2.6. | Atkritumu apsaimniekošana | 29 |
3. | SANITĀRHIGIĒNISKĀS PRASĪBAS UZŅĒMUMĀ | 30 |
3.1. | Tīrīšanas – dezinfekcijas programma | 30 |
3.2. | Telpu, iekārtu sanitārā stāvokļa un strādājošo personīgās higiēnas kontrole | 32 |
4. | TEHNOLOĢISKĀS IEKĀRTAS | 32 |
4.1. | Speciālās tehnoloģiskās iekārtas | 32 |
4.2. | Ražošanas telpu plāns ar iekārtu izvietojumu | 37 |
5. | INDIVIDUĀLAIS UZDEVUMS | 40 |
5.1. | Tehnoloģiskās un kalkulācijas kartes | 40 |
SECINĀJUMI | 47 | |
IZMANTOTĀ LITERATŪRA | 48 |
SECINĀJUMI
1. Restorānam ir nepieciešams izveidot atsevišķu piebraucamo ceļu piegādātājiem, jo to kustība notiek haotiski, kā arī vienlaicīgi ar klientu ierašanos, tādējādi traucējot klientus.
2. Ēdināšanas uzņēmumā nepieciešams pārdomāt virtuves darba zonu izvietojumu, ierīkot sakņu ceha un gaļas/zivju pirmapstrādes zonai atsevišķu vietu no gatavās produkcijas realizācijas vietas.
3. “La Pentolaccia” neizmanto atsevišķus atkritumus konteinerus uzņēmuma atkritumu utilizēšanai, tas notiek kopējos konteineros ar tūristiem un vietējiem iedzīvotājiem, tādējādi radot augstāku piesārņojuma risku. Uzņēmumam vajadzētu noslēgt atsevišķu atkritumu apsaimniekošanas līgumu ar pašvaldību, lai tiktu novietots konteiners uzņēmuma vajadzībām.
4. Restorānā netiek stingri sekots līdz uzglabāšanas temperatūrām, tādēļ būtu ieteicams iegādāties termometrus iekārtām, ēdienam un tos reģistrēt dokumentācijā, kas līdz šim periodiski nav darīts.
5. Uzņēmums piedāvā plašu sortimentu gan ēdieniem, gan dzērieniem, sezonāla rakstura, bet būtu nepieciešams pārdomāt ēdienu grupu sadalījumu, lai nemulsinātu klientus un atvieglotu darbu darbiniekiem, samazinot sortimentu.
…
- Prakses atskaite
- Prakses atskaite
- Restorānu prakses atskaite
-
Ты можешь добавить любую работу в список пожеланий. Круто!Prakses atskaite
Отчёт по практике для университета6
Оцененный! -
Prakses atskaite
Отчёт по практике для университета51
-
Prakses atskaite "The Broadmoor Hotel"
Отчёт по практике для университета13
-
Prakses atskaite SIA "Elizabetes centrs"
Отчёт по практике для университета19
-
Prakses atskaite
Отчёт по практике для университета11