Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:640984
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 19.12.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 5 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
2.  IEVADS    3
3.  VALSTS AĢENTŪRAS „LAUKSAIMNIECĪBAS DATU CENTRS” VĒSTURE    4
4.  GALVENIE DARBĪBAS VIRZIENI    5
5.  VALSTS AĢENTŪRAS „LDC” PARTNERI    7
6.  UZŅĒMUMA FINANSIĀLĀ STĀVOKĻA ANALĪZE    8
7.  VALSTS AĢENTŪRA „LAUKSAIMNIECĪBAS DATU CENTRS”    8
7.1.  LIKVIDITĀTES ANALĪZE    8
7.2.  UZŅĒMUMA KAPITĀLA STRUKTŪRAS ANALĪZE    9
7.3.  UZŅĒMUMA LĪDZEKĻU APRITES ANALĪZE UN APRITES LAIKS    10
7.4.  UZŅĒMUMA RENTABILITĀTES RĀDĪTĀJU ANALĪZE    11
8.  UZŅĒMUMA HORIZONTĀLĀ BILANCES ANALĪZE LATOS UN %    13
9.  UZŅĒMUMA VERTIKĀLĀ ANALĪZE PĒC PEĻŅAS UN ZAUDĒJUMA APRĒĶINA    14
10.  SECINĀJUMI UN PRIEKŠLIKUMI    15
11.  IZMANTOTĀS LITERATŪRAS UN AVOTU SARAKSTS    17
Фрагмент работы

Mana prakses vieta ir Zemkopības ministrijas Valsts SIA „Valsts ciltsdarba informācijas datu apstrādes centrs” (VCIDAC), kas atrodas Rīgā, Citadeles ielā 3, LV-1010, kas ar 2004.gada 1.novembri tika pārveidota par valsts aģentūru "Lauksaimniecības datu centrs"
Prakses laikā iepazīšos ar uzņēmuma vēsturi, struktūru, galvenajiem darbības virzieniem, sadarbības partneriem, uzņēmuma mērķiem, saimniecisko darbību un finansu stāvokli.
Latvijas valdība kā vienu no prioritāriem uzdevumiem ir izvirzījusi līdzsvarotas un ilgspējīgas lauksaimniecības attīstības nodrošināšanu valstī, kas panākams ar nozaru attīstības instrumentu mērķtiecīgu koordināciju. Veidojot šo stratēģiju par būtisku tiek uzskatīta arī nepieciešamība nodrošināt informācijas resursu pieejamību.
Valsts SIA ’’Valsts ciltsdarba informācijas datu apstrādes centrs’’ (VCIDAC) ir Zemkopības ministrijas pārraudzībā esoša valsts sabiedrība, kas nodibināta 1997.gadā, lai veiktu zootehniska, veterināra un lauksaimnieciska rakstura informācijas apkopošanu, apstrādi un analīzi Latvijas Republikā ar mērķi ieviest vienotu dzīvnieku un ganāmpulku reģistru, ciltsdarba informācijas sistēmu saskaņā ar starptautiskām prasībām.
Eiropas Savienības likumdošana nosaka visu dzīvnieku reģistrāciju un apzīmēšanu, lai varētu izsekot produkcijas izcelsmei.
Pēdējos gados Latvija veiksmīgi attīsta savu ekonomiku, balstoties uz brīvās tirgus principiem. Latvijā Lauksaimniecība ar katru gadu attīstās arvien straujāk. Līdz ar Eiropas tirgus paplašināšanos paaugstināsies dzīvu dzīvnieku importa un eksporta risks. Lai mazinātu šī riska paaugstināšanu un izsekotu dzīvnieku importa un eksporta kustību, visiem dzīvniekiem ir jābūt reģistrētiem saskaņā ar Eiropas Savienības direktīvām un regulām. Ja dzīvnieki netiek reģistrēti un netiek veikta to regulāra veselības aprūpe, kā arī netiek apsekotas dzīvnieku novietnes, kam būtu jāatbilst dzīvnieku turēšanas prasībām un, ko veic Pārtikas veterinārā dienesta speciālisti vai arī praktizējoši veterinārārsti, tad var izplatīties dažādas dzīvniekiem un cilvēkiem bīstamas slimības kā, piemēram, govju sūkļveida encefalopātija jeb BSE (neīstā trakumsērga); govju mutes un nagu sērga, kas 2000. gadā uzliesmoja Lielbritānijā, kā rezultātā tika masveidā iznīcināti dzīvnieki. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация