Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:267629
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 22.04.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
1.  Viesnīcas apraksts    2
1.1.  Sheraton vēsture    2
1.2.  Sheraton Diana Majestic vēsture    2
1.3.  Sheraton Diana Majestic raksturojums    3
1.3.1.  Istabu raksturojums    3
1.3.2.  Restorāna raksturojums    4
1.3.3.  Bāra raksturojums    5
1.3.4.  Konferenču raksturojums    5
2.  Sheraton Diana Majestic stratēģija un mērķi    6
2.1.  Misija    6
2.2.  Mērķi    6
3.  Uzņēmuma produkti un pakalpojumi, to kvalitate    8
4.  Uzņēmuma resursi, to izmantošana    10
5.  Uzņēmuma finansiālā darbība    12
6.  Uzņēmuma organizatoriskā struktūra    14
7.  Uzņēmuma darbība mārketingā    16
  Secinajumi un priekšlikumi    20
  PIELIKUMI    21
1.pielikums  Konferenču zāļu dimensijas un personu ietilpība    22
2.pielikums  Stāvu plāni    23
3.pielikums  Istabu raksturojums    25
Фрагмент работы

Sheraton pirmsākumi datējami atpakaļ 1937. gadā, kad kompānijas dibinātāji – Ernests Hendersons un Roberts Mūrs ieguva savā īpašumā pirmo viesnīcu Springfīldā, Masačūsetā. Divu gadu laikā viņi nopirka vēl trīs viesnīcas un drīz vien izpleta savus īpašumus no Mainas līdz Floridai.
Pēc uzņēmuma pirmās dekādes Sheraton bija kļuvis tik ļoti populārs un pierādijis sevi kā ļoti uzticams brends, ka pat kļuva par pirmo viesnīcu ķēdi, kas tika publicēta Ņujorkas akciju tirgū.
Sheraton izplatījās internacionālā mērogā 1949. gadā, kad tika pārpirktas divas Kanādas viesnīcu ķēdes. No tā brīža Sheraton izplatijās ātri pa visu pasauli. Sešdesmitajos gados tika atvērtas pirmās viesnīcas Latīņamerikā un Vidējo Austrumu valstīs un 1965. gadā simtais Sheraton atvēra savas durvis. Sheraton sasniedza galējo pavērsienu 1985. gadā kā pirmā internacionāla viesnīcu ķēde, kas darbojas Ķīnā. 1995. gada aprīlī Sheraton ieviesa jaunu, lētāku un pieejamāku viesnīcu brendu Four Points by Sheraton.
1998, Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc. pārpirka Sheraton. Viena no vadošākajām viesnīcu kompānijām pasaulē Starwood ietver brendus kā: Sheraton Hotels & Resorts, Four Points by Sheraton Hotels, St. Regis Hotels & Resorts, The Luxury Collection, Le Meridien, W Hotels, and Westin Hotels & Resorts.
Sheraton ir pats plašākais un atpazistamākais no Starwood brendiem. Kopā uzņēmums pārvalda 403 īpašumus 68 valstīs visā pasaulē ar kopējo gultu skaitu - 141129.

Lai aizsāktu stāstu par Sheraton Diana Majestic jadodas atpakaļ uz 1842. gadu, kad tieši blakus Milānas austrumu vartiem Porta Orientale (šodien Porta Venezia), Itālijā tika atvērts pirmais publiskais baseins „Bagnio Diana”. Baseins bija 100 metrus garš un 25 metrus plats; tur bija 120 ģērbtuves, dušas, ballīšu istabas, biljarda istabas, restorāns, kafijas veikaliņš un dārzs. 1877. gada liela daļa no teritorijas tika klāta ar asfaltu. Un visbeidzot 1904. gadā notika viesnīcas „Diāna” inaugurācija – tā bija pirmā ēka, kas tika celta speciāli kā viesnīca.
Lai kā, par „Diānas” īsto dzimšanas gadu tiek atzīmēts 1908. gads, kad tika uzbūvets jaunais atpūtas un izpriecu centrs (15000 kvadrātmetri) – Kursaal Diana. Ēkas tika izvietotas apkart baseinam. „Diāna” arī ietvēra teātri, restoranu un laukumu pelota spēlei.
1920. gadā netalu no viesnīcas tika uzcelta Fiera Campionaria (tirdzniecības izstažu centrs) un no tā laika „Diāna” kļuva par vietu, kur apmetās daudzas nozīmīgu Italijas biznesa cilveku paaudzes.
Viens no ļoti nozīmīgs datums „Diānas” vēsturē ir 1953. gada 29. jūlijs, kad Orio Vergani uzaicinaja uz viesnīcas restoranu 13 ietekmīgus cilvēkus, lai sarīkotu sanāksmi par izsmalcinatu ēdienu gatavošanu.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация