Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:643343
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 13.04.2012.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2011–2015 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
  Uzņēmuma raksturojums    4
2.  Saimnieciskais dienests    5
2.1.  Darbinieku pienākumu apraksti    6
2.2.  Darba plānošana    7
2.3.  Telpu iekārtojuma un uzkopšanas īpatnības    7
2.4.  Telpu iekārtojuma raksturojums, aprīkojums, analīze    8
2.5.  Viesnīcas veļas māja    9
2.6.  Netīrās un tīrās veļas plūsmas shēma viesnīcā    9
2.7.  Telpu uzkopšanai izmantoto tīrīšanas un kopšanas līdzekļu raksturojums    10
2.8.  Telpu uzkopšanai izmantoto darbarīku un tehnoloģisko iekārtu raksturojums    13
2.9.  Līdzekļu patēriņš un izmaksas    14
2.10.  Telpu uzkopšanas grafiku analīze    14
2.11.  Secinājumi un priekšlikumi    18
3.  Uzņemšanas dienests    19
3.2.  Rezervēšanas un reģistrācijas process viesnīcā    22
3.3.  Pārskatu veidi un viesa kredītu kontrole    23
3.4.  Darba vietas organizācija. Recepcijas izvietojums, darba vietas aprīkojums un iekārtas    23
3.5.  Secinājumi un priekšlikumi    23
4.  Ēdienu un dzērienu dienests    24
4.1.  Tirdzniecības telpu struktūra    24
4.3.  Darba plānošana un darba grafiki    32
4.4.  Brokastu veidi viesnīcā    32
4.5.  Apkalpošanas procesi viesnīcas kafejnīcā un bārā    33
4.6.  Apkalpošana istabās    33
4.7.  Banketu un konferenču organizācija    34
4.8.  Secinājumi un priekšlikumi    34
  Izmantotā literatūra    35
Фрагмент работы

4. Ēdienu un dzērienu dienests
Uzņēmumā ir viens no jaunākajiem dienestiem, darbību aizsāk 2010.gada 1. septembrī, darbojas kafejnīca, un bārs „Kūmiņš Ledū”. Iespējams paēst brokastis viesnīcas apmeklētājiem, kā arī pusdienas un vakariņas pēc pasūtījuma. Banketi, semināri, kafijas pauzes. Ēdienu un dzērienu dienests uzņēmumā ir otrais lielākais ienākumu devējs. Ēdienu klāsts ir dažāds un viss ir ļoti garšīgs un acīm baudāms.

4.1. Tirdzniecības telpu struktūra
Kafejnīca un bārs atrodas uzņēmuma otrajā stāvā, kur atrodas virtuve un apmeklētāju zāle, kafejnīca atrodas blakus virtuvei, bārs pretī ledus laukumam iekārtotajiem galdiņiem.
Piedāvā brokastis, pusdienas, launagu, vakariņas, banketus, seminārus, kafijas galdus, atspirdzinošus dzērienus, tēju, kafiju, kā arī alkoholiskos dzērienus un uzkodas.
Tukuma ledus halles sabiedriskās ēdināšanas blokā var uzņemt līdz 300 cilvēkiem, konferenču telpā iespējams uzņemt ap 100 cilvēkiem, banketu zālē ap 40 cilvēkiem.

4.2. Dienesta struktūra, darbinieku pienākumu apraksti un sadale.
Dienestā strādājošie darbinieki ir tieši pakļauti uzņēmuma direktoram, kā arī ir saistoši iestādes sabiedriskās ēdināšanas organizatora uzdevumi un norādījumi.

Ēdināšanas organizators
Ēdināšanas organizators ir tieši pakļauts direktoram.
Ēdināšanas pakalpojumu organizators organizē darba procesu ēdināšanas uzņēmumā, piemēram, lai ēdināšanas uzņēmums ar peļņu pārdotu klientam gan pārtikas produktus, gan pakalpojumus, teiksim, banketa galdu klāšanu. Plāno, kontrolē un organizē ēdienu sagatavošanu un pasniegšanu. Ēdināšanas pakalpojumu organizators arī pārrauga personāla darbu, plāno uzņēmuma attīstību, veic tirgus izpēti.
Ēdināšanas pakalpojumu organizators klātienē vai pa tālruni vienojas ar preču piegādātājiem par cenām, sortimentu, preču kvalitāti, piegādes laiku, apmaksas noteikumiem, tostarp par atlaidēm. Viņš seko, lai piegādātajām precēm būtu likumdošanā noteiktie pārtikas preču izplatīšanas dokumenti, piemēram, ražotāja sertifikāts, laboratoriskie izmeklējumi.
Ēdināšanas pakalpojumu organizators uzklausa darbinieku (piemēram, pavāru, pavāra palīgu, viesmīļu, trauku mazgātāju) vēlmes, prasības, iebildumus, par darba grafiku, piedāvājumus, idejas par preču sortimentu, ēdienu un pakalpojumu cenām; arī komentārus par ēdināšanas uzņēmuma inventāra stāvokli.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация