Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:238216
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 07.05.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 7 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Statistika(2)
Preču eksporta un importa izmaiņas
2018. gadā koka un tā izstrādājumu eksports palielinājās par 338,6 milj. eiro jeb 17,8 %, mehānismu, mehānisko ierīču un elektroiekārtu – par 188,2 milj. eiro jeb 9,1 %, parasto metālu un to izstrādājumu eksports – par 141,2 milj. eiro jeb 14 %. Samazinājās eksporta vērtība augu valsts produktiem – par 87 milj. eiro jeb 11,2 %. Mehānismu, mehānisko ierīču un elektroiekārtu imports pieauga par 379,5 milj. eiro jeb 12,7 %, parasto metālu un to izstrādājumu imports palielinājās par 216,9 milj. eiro jeb 19,3 %, satiksmes līdzekļu – par 175,2 milj. eiro jeb 10,9 %. Savukārt saruka dažādu gatavo izstrādājumu imports par 5,9 milj. eiro jeb 1,6 %.
Svarīgākās preces eksportā un importā
2018. gadā Latvija visvairāk eksportēja mehānismus, mehāniskās ierīces un elektroiekārtas (18,2 % no kopējās eksporta vērtības), arī koku un tā izstrādājumus (18,2 %), parastos metālus un to izstrādājumus (9,3 %). Pārtikas rūpniecības ražojumi veidoja 9,3 % no eksporta kopapjoma. Visvairāk importēti mehānismi, mehāniskās ierīces un elektroiekārtas (21,8 % no kopējās importa vērtības), satiksmes līdzekļi (11,6 %) un minerālprodukti – (9,5 %).

Statistika (3)

Statistika (4)

Inovācijas

Aspari
PĀRTIKAS IEPAKOJUMU RAŽOŠANA - POLIPROPILĒNA TRAUKI UN KONSERVU VĀKI
Aspari ir ģimenes uzņēmums, tāpēc godīgums, savstarpēja cieņa, sadarbība un uzticība ir tās vērtības, kurās balstām gan uzņēmuma attīstību, gan savas attiecības ar klientiem.
Aspari piedāvā inovatīvus pārtikas iepakojumus, tai skaitā caurspīdīgus konservu vākus un polipropilēna (plastmasas) traukus pārtikas vai nepārtikas produktu uzglabāšanai. Lai nodrošinātu pastāvīgu piegādi un nemainīgi augstu produktu kvalitāti, sadarbojamies ar vairākiem ražotājiem vienlaikus, tādējādi sniedzot ikkatram klientam piemērotu un optimālu risinājumu. Mūsu profesionālo darbu novērtējuši uzņēmumi Latvijā, Polijā, Krievijā, Itālijā, Zviedrijā un citur pasaulē. Pastāvīgi sekojot līdzi jaunumiem un inovācijām pārtikas produktu iepakojumu sfērā, spējam piedāvāt inovatīvākos produktu iepakojumus, kas šobrīd pieejami, un atrast pareizo risinājumu jebkurai klienta vajadzībai. .

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация