Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:521423
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 01.03.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
Фрагмент работы

Sekundārā informācija
Sievietes daudz biežāk nekā vīrieši uzskata pretējā dzimuma izskatu par svarīgu, saņemot pirmo vēstuli tiešsaistes iepazīšanās vietnē. Ārējais skaistums ir vissvarīgākā īpašība 31 procentam sieviešu, kas piedalījās iepazīšanās vietnes flirts.lv veiktajā aptaujā. Tikai ceturtajai daļai vīriešu respondentu pievilcība šķitusi tikpat svarīga. Viņi arī atbild uz katru pirmo vēstuli divreiz biežāk nekā to dara sievietes.
Pētījuma gaitā 48 procenti vīriešu kārtas respondentu paziņoja, ka viņi atbild uz ikvienu pirmoreiz atsūtīto vēstuli. Tikai 26 procenti sieviešu rīkojas līdzīgi.
Pētījums tāpat atklāja, ka gan vīrieši, gan sievietes vēlas sazināties ar ārēji pievilcīgiem cilvēkiem. 51 procents paziņoja, ka viņi labprāt uzsāk sarunu ar izskatīgiem cilvēkiem. Kopīgi vaļasprieki un mērķi kļūst svarīgi, cilvēkiem tuvāk iepazīstot vienam otru. Tikmēr pirmās vēstules uzrakstīšana šķiet svarīga vien 8 procentiem kā vīriešu, tā arī sieviešu.
Vīrieši daudz biežāk plāno turpināt iepazīšanos reālajā dzīvē. 15 procenti vīriešu un tikai 9 procenti sieviešu kārtas respondentu uzsāk sazināšanos tikai ar tiem cilvēkiem, kas dzīvo tai pat pilsētā. Sievietēm šķiet daudz svarīgāk, kādā veidā vīrieši ataino sevi savos profilos. Pārlūkojot potenciālo partneru profilus, viņas var tos novērtēt labāk un arī vieglāk uzsākt sarunu. 13 procenti no sieviešu kārtas respondentiem atbildēja, ka profila unikāls saturs ir vissvarīgākais faktors lēmuma pieņemšanā par labu sarunas uzsākšanai. Tikai 6 procenti vīriešu domā tāpat.
Katra desmitā sieviete cenšas izcelties ar unikālām atbildēm vai atklājot fotogrāfijas ar atsegtu ķermeni. Tikai 8 procenti no sieviešu kārtas respondentiem paziņoja, ka pirmās uzsāk sarunu ar vīrieti, kurš viņām patīk.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация