Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:550499
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 12.09.2016.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

JAPĀŅU tērpi
Mūsdienās japāņu ģērbšanās stilu var iedalīt divās daļās: japāņu tradicionālajā stilā valkājot kimono un austrumu valstu stilā. Tomēr japāņu tradicionālais kostīms joprojām nešaubīgi simbolizē mīlestību, skaistumu un etiķeti, uzskatot, ka tērpa valkāšana māca rūpību un estētismu pret ikdienas lietām. Kimono apvilkšana ir laikietilpīgs un visai sarežģīts process

JAPĀŅU tērpi
Kimono cieši aptin no valkātāja galvas līdz pat kājām, ietverot garus svārkus, platas piedurknes un ciešu jostu, kas izmaina ikviena kustības, padarot tās maigākas un nesteidzīgākas. Ikviena vecuma sievietēm ir nepiedienīgi atsegt ķermeņa daļas, ko nosedz šis nacionālais tērps. Īpaša kimono sastāvdaļa ir josta – obi, kopš seniem laikiem tiek uzskatīts par amuletu, sargājot valkātāja dvēseli, savukārt, mezgls uz tās – uzticamas mīlestības simbols. Senatnē vienas izcelsmes cilvēki seja vienādus mezglus, atspoguļojot ģimenes prototipu.

JAPĀŅU tērpi
Kimono ornamenti galvenokārt ir aizņemti no japāņu sižeta par gadalaikiem un  sievietes parasti pieskaņo tos esošajai sezonai. Japānas tradicionālais apģērbs tiek valkāts īpašos dzīves gadījumos un svētkos – Jaunajā gadā, sasniedzot pilngadību, izlaidumā, kāzās un jubilejās u.c. būtiskos brīžos.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация