Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:178030
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 19.03.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Tagad esmu ar jums visiem sasveicinājusies, mēs visi esam mazliet ievingrinājušies un noteikti esam gatavi darboties tālāk.Tātad, varbūt jūs varētu mūsu jaunajai draudzenei fejai pastāstīt,kāds šobrīd ir gadalaiks?(mudina atbildēt un gaida no bērniem atbildi)
Jā,tieši tā! Malači bērni! Un kas rudenī parasti notiek ar kokiem? Kur paliek visas lapas? Jā tieši tā – nokrīt! Un, kas parasti palīdz lapām ātrāk nokrist un nopūš tās? Kas tas ir? Jā pareizi, - tas ir vējš.
Un kādā krāsā koku lapas ir rudenī? Jā,bet vai tikai dzeltenā?Pareizi,ir arī sakranas. Bet kurš koks visu gadu ir zaļš? Mēs Ziemassvētkos parasti to rotājam. Jā,tā ir egle.
Tagad es jums parādīšu dažus attēlus. (parāda attēlus ar dažādiem kokiem.piem.egle,kļava,bērzs,ozols) Un tagad sakiet man, kas redzams attēlos-Vai tie ir krūmi? Vai tās ir puķes? Kas tie ir? Jā,pareizi tie ir koki.
Pēctam mēģina noskaidrot kas tie ir par kokiem,uzdodot jautājumus bērniem. - Kura varētu būt kļava,kura egle,kurš bērzs un kurš ozols?
Tad bērniem katram iedod pa vienai no katra koka lapām,čiekurus un egļu zariņus.Un uz lapas uzzīmētus visus četrus iepriekš nosauktos kokus un aicina nolikt attiecīgo lapu,čiekuru vai egles zariņu pie viņuprāt attbilstošā koka.Vēlāk ar bērniem pāarrunā,kas atrodas pie pareizā koka un kas nē, atkārtojot koku nosaukumus.
Tā bērni varbūt tagad mazliet pakrāsosim? Tā kā mūsu draudzenei fejai kokā vairs nav nevienas lapas,bet viņa vēl pat nebija paspējusi lāgā papriecāties par rudens krāšņi sakrāsotajām lapām, tad varbūt mēs viņu pamēģināsim pārsteigt un iepriecināt? Viņa mums noteikti būs būs ļoti pateicīga .

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация