Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:222728
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 28.03.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Secinājumi, nākotnes skatījums.
Imantas apkaime kopumā ir procentuāli ļoti apzaļumota, tajā pašā laikā saglabājot un pilnveidojot savus industriālos un tirdzniecības centrus. Ir pieejami pakalpojumi un dažāda veida serviss ikdienas nepieciešamībām, viscaur apkaimei ir lielāki un mazāki veikali un veikalu kompleksi, kā arī ir daudz zonu, kas domātas iedzīvotāju atpūtai un izklaidei. Procentuāli lielākā daļa apbūvētās teritorijas ir dzīvojamo māju rajoni, austrumu daļā dominējot privāmājām un centra un ziemeļu daļā vairāk esot daudzstāvu mājām. Zonas lielākoties ir ar pārrāvumiem un neliela izmēra.
No māju plānošanas formas puses lielākoties ir mājas, kuras izkārtotas ap kādu centru, kas tiek izmantots pagalmam ar soliņiem un bērnu laukumiem, un apkārt šim centram tiek apbūvētas mājas, ar ieejas durvīm gan uz pagalma pusi, gan prom no centra. Mazākās mājas un privātmājas izkārtotas lineāri ap ceļiem vai blakus kādai funkcionālajai zonai.
Nākotnē Imantas apkaime kļūs arvien apbūvētāka un funkcionāli diferencētāka. Par to liecina lielu veikalu un restorānu tīklu ienākšana teritorijā – nesen uzbūvētais jau 4. Maxima tīkla veikals, McDonald’s restorāns un drīzumā veikalā Rimi tiks atvērts Lido restorāns, kas tikai piesaistīs jaunus iedzīvotājus Imantai, paplašinot apdzīvotās zonas, kas atkal piesaistīs lielās kompānijas. Šo procesu rezultātā Imanta augs un attīstīsies, kļūstot par arvien plašāku un iespējām bagātāku Rīgas pilsētas apkaimi.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация