Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:824147
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 09.06.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Firma DPS piedāvā plašu pašizstrādātu programmatūras klāstu dažādiem biznesa virzieniem.
DPS programmas izceļas ar savu ērto un vienkāršo pielietojamību. Visas esošās programmas tiek nepārtaukti pilnveidotas, papildinot tās ar jaunākām likumdošanas izmaiņām un klientu ieteikumiem. Klienti, kas izmanto DPS izstrādātās programmas, tiek nodrošināti arī ar programmu jaunākām versijām.
Datu glabāšanai var izmantot dažādus datu bāzu serverus (Interbase, SqlBase, MS SQL Server, ORACLE). Līdz ar to iespējams izmantot uzņēmumā jau esošos datu bāzu serverus, tādējādi samazinot sistēmas iegādes un uzturēšanas izmaksas.
Bez jau esošajām programmām firma piedāvā speciāli konkrētam uzņēmumam izveidot nepieciešamo programmatūru, lai optimizētu uzņēmuma darbu, izvērtējot biznesa sfēras specifiku.



Darba uzskaites sistēma “Autoserviss” ir datorprogramma, kas paredzēta Latvijas autoservisiem. Programma nodrošina autoservisu efektīvu darba procesu uzskaiti un organizēšanu. Visa informācija par veiktajiem remontdarbiem un tehniskajām apkopēm tiek uzkrāta un apkopota, tādējādi veidojot visaptverošu pārskatu par autoservisa darbību.

Katrai apkalpotajai automašīnai tiek veikta padarīto darbu un nomainīto rezerves daļu uzskaite, nākotnē nodrošinot daudz kvalitatīvāku mašīnas turpmāko apkopi un remontu. Automatizētā remontu izmaksu kā arī rezerves daļu un materiālu iepirkuma un izlietojuma uzskaite ļauj daudz veiksmīgāk plānot nepieciešamās izmaksas un prognozēt autoservisa ieņēmumus.

Programma veidota tā, lai maksimāli atvieglotu un samazinātu darbu pie datu ievades. Dati par mašīnām, klientiem, piegādātājiem, rezerves daļām un materiāliem tiek organizēti speciālos katalogos. Tas vienkāršo arī turpmāko pārskatu un atskaišu veidošanu.

Programma “Prece” ir preču un apmaksas uzskaites automatizācijas sistēma, kas paredzēta preču un apmaksas dokumentu uzskaitei, pircēju pieprasījumu apstrādei, preču pasūtījumu noformēšanai, preču apgrozījuma uzskaitei, pavadzīmju, pasūtījumu, rēķinu, maksājumu uzdevumu un kases čeku noformēšanai, preču un naudas plūsmas analīzei, kā arī dažādu noliktavas un maksājumu pārskatu iegūšanai.
Tāpat kā citām firmas DPS programmām, arī šai ir patīkams interfeiss, kas ir ļoti līdzīgs ierastajai Windows videi. Vienīgā atšķirība ir tā, ka programmā lietotā valoda ir latviešu valoda, kas ir svarīgi, lai nevajadzētu izmantot svešvalodu vārdnīcas. Programma “Prece” ir izveidota tā, lai būtu iespējams ērti strādāt ietaupot laiku.
Īpaši programma “Prece” ir piemērota firmām, kurās ir liels darbinieku skaits, vai arī, ja vairāki darbinieki vienlaicīgi izmanto datu bāzi par precēm, tātad strādā tīklā. Programma paredz to, ka sistēmas administrators var piešķirt katram lietotājam noteiktas pilnvaras, vienlaicīgi pārskatot, kas, ko un kad ir darbojies programmā “Prece”.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация