Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:386712
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 27.01.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 8 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Secinājumi
Starptautiskā tirdzniecība ir dažādu valstu savstarpēja sadarbība kā rezultatā notiek preču un pakalpojumu apmaiņa starp šīm dažādajām valstīm.
Eksports (vienā vai vairākās valstīs saražotu preču un pakalpojumu pārdošana citās valstīs) un imports (citās valstīs saražotu preču un pakalpojumu ievešana savā valstī un to pārdošanu vietējiem patērētājiem) ir staptautiskās tirdzniecības svarīgākais aspekts.
Starptautiskā organizācija PTO izstrādā un īsteno jaunos tirdzniecības līgumus, kā arī uzrauga dalībvalstu atbilstību visiem līgumiem, kurus noslēdz vairākums valstu un ratificē valstu
PTO izveidoja, pamatojoties uz 1947. gada Vispārējo vienošanos par tarifiem un tirdzniecību (GATT). Šī organizācija, izmantojot savu strīdu izšķiršanas mehānismu, ir padarījusi starptautisko tirdzniecību taisnīgāku un samazinājusi tendenci piemērot vienpusējus pretpasākumus.
Tomēr aizvien daudzpolārākā pasaulē uz kopīgiem noteikumiem balstītas daudzpusējas tirdzniecības sistēmas izveidošanas mērķis ir izrādījies grūti sasniedzams.
Centieni noslēgt jaunu sarunu kārtu, kurā galvenā uzmanība pievērsta attīstībai (Dohas sarunu kārta), līdz šim bijuši nesekmīgi.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация