Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:536491
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 02.05.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

1. Transkulturālā aprūpe – formāla zināšanu izpētes un prakses joma, kas fokusējas uz salīdzinoši humānu aprūpi ņemot vērā kultūras atšķirības un līdzības ticējumos. Kultūra – kādai grupai raksturīgās, iegūtās, pārnestās un kopējās vērtības, normas ticējumi un rituāli, kas rada domāšanu lēmumu pieņemšanu un darbību specifiskajā vidē. Subkultūra – mazāka kultūra vai mazāka cilvēku grupa ar vienādu dzīves veidu kādā lielākā kultūras vidē. Etnocentrisms – katram cilvēkam sava kultūra šķiet vis tuvākā un pareizākā tāpēc, ka tā ir vis pazīstamākā.
2. Dažādās kultūrās atšķiras neverbālās saskarsmes veidi, piemēram, izteikti musulmaņiem atšķiras ārējais izskats, var atšķirties žestikulācija, kā arī pieskārienu nozīme.
3. Kā jau iepriekš tika minēts, dažādām kultūrām atšķiras ārējais izskats, šeit ir attēloti veidi, kā musulmaņu sievietēm ir jāapģērbjas. Hidžābs ir tradicionālā musulmaņu sieviešu galvassega. Lakats, kas sedz matus un kaklu. Izplatītākais veids. Hidžābs ir obligāta garderobes prasība islāmticībā esošām sievietēm. Valkājot hidžābu, ar apģērbu jābūt nosegtām arī visām citām ķermeņa daļām, atskaitot delnas un potītes. Hidžāba valkāšana visātrāk signalizē par personas dzimumu - to valkā sievietes. …

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация