Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:790922
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 09.12.2019.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 12 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Lai personu varētu atzīt par vainīgu pārkāpuma izdarīšanā, jāvērtē, vai transportlīdzekļa vadītāja vadītā transportlīdzekļa ātrums fiksēts normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā un vai ceļu policija ir pierādījusi transportlīdzekļa vadītāja vainu pārkāpuma izdarīšanā.
Tiesu praksē autovadītāji min dažādus iemeslus, kuri, viņuprāt, ietekmē ar radaru veikto mērījumu precizitāti, piemēram, 1) satiksmes intensitāte, proti, transportlīdzekļa vadītāji uzskata, ka tās rezultātā ātrums tiek fiksēts nevis viņiem, bet kādam līdzās braucošajam citam transportlīdzeklim, kā arī iebilst, ka intensīvā satiksmes plūsmā nav iespējams pārkāpt atļauto braukšanas ātrumu; 2) laikapstākļi - kas nav ļāvuši precīzi noteikt konkrēto transportlīdzekli. Tāpat arī būtiski uzsvērt to, ka vadītāji mēdz apgalvot, ka viņiem nav ticis uzrādīts mērījumu rezultāts un arī pats radars ne, un līdz ar to tiek izteiktas šaubas, vai ātruma noteikšanā inspektors vispār ir izmantojis radaru.
No tiesu praksē sastopamajiem gadījumiem visbiežāk personas lūdz tiesai apturēt lēmuma darbību par transportlīdzekļa vadīšanas tiesību atņemšanu ar pamatojumu, ka transportlīdzekļa vadīšanas tiesības ir nepieciešamas darba pienākumu izpildei vai privātās dzīves vajadzībām. Tomēr tiesu prakse ir diezgan konsekventa, un šādi lūgumi visbiežāk tiek noraidīti kā nepamatoti.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,98 €
Комплект работ Nr. 1375172
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация