Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:360286
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 19.03.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Mūsdienās ar datorspēlēm aizrāvušies kā bērni, tā pieaugušie. Daži aizrāvušies vairāk, daži mazāk. Daži pārāk daudz. Daži spēļu dēļ zaudējuši darbu vai ģimeni. Bet citi darbu un ģimeni zaudējuši azartspēļu vai futbola mīlestības dēļ. Vai tiešām par atkarību no datorspēlēm ir jārunā kā par nopietnu psihisku problēmu? Speciālisti un upuru tuvinieki uzskata, ka ir gan.

Joks vai nopietna problēma
Nesen kāda ASV Viskonsinas štata iedzīvotāja vainoja tiešsaistes datorspēli EverQuest sava 21 gadu vecā dēla pašnāvībā. Puisim bijušas garīgas problēmas, un viņš nonācis pilnīgā atkarībā no EverQuest virtuālās fantāzijas pasaules. Šī spēle tiek vainota arī kāda puisēna nāvē Filadelfijas štatā, jo viņa tēvs bija tik ļoti aizrāvies ar spēli, ka viņa nevērīgā izturēšanās noveda pie bērna nāves.
Kaut gan šādi gadījumi ir ļoti reti, garīgās veselības speciālisti apgalvo, ka videospēlēs un datorspēlēs piedāvātās fantāzijas pasaules var kļūt par vissmagāko atkarību objektu, kas viegli var iznīcināt gan laulību, gan spēlētāju karjeru.
Ilgus gadus spēļu cienītāji runas par nonākšanu atkarībā uzskatīja vairāk par joku, taču, savairojoties tādām spēlēm kā EverQuest, speciālisti par šo atkarības formu runā pavisam nopietni. Jāņem vērā, ka EverQuest popularitāte patiesi ir iespaidīga – patlaban tai ir vairāk nekā 400 000 maksas abonentu. Protams, internetā eksistē arī nīdēju kopienas. Piemēram, EverQuest gadījumā Yahoo apvienojuðies spēļu fanu atstumtie un atstumtās, kas izveidojuši grupu EverQuest Widows (EverQuest atraitnes)……

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация