Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:619376
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 12.07.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Vācijā pats lielākais dzelzceļa pārvadājumu pakalpojumu sniedzējs ir Deutsche Bahn AG (Vācieša Vilciens), kas pieder Vācijas Federācijai, šim uzņēmumam pieder vairāk kā 90% visu dzelzceļa līniju valstī, kas skaitļos būtu 38 000 km, no kuriem 16 000 km ir elektrificētās līnijas. Šobrīd ir 3 200 km garas ātrvilcienu kustības līniju visā valstī.
Ātrvilcienu kustību Vācijā sāka attīstīt, jo bija pārslogota gaisa un autoceļu sistēmas. Līdz ar to nolēma izveidot ātru un ērtu pasažieru nokļūšanas servisu starp galvenajām Vācijas pilsētām. Pirms tam esošās dzelzceļa līnijas nebija piemērotas šim modernajam vilcienam, un tādēļ daudzās jaunā vilciena kustības līnijās vajadzēja pārbūvet dzelzceļa tīklus. Valstī pirmās ātrvilciena līnijas izveidoja starp Hannoveri un Vircburgu un Minheni un Štutgarti 1992. gadā, vēl servisu apvienoja ar Hamburgu, Hannoveri, Frankfurti, Manheimu, Štutgarti un Minheni. Regulārās kustības saraksts piedāvāja braukt ar ātrumu 250 km/h, bet vilciens bija spējīgs braukt pat ar 280 km/h lielu ātrumu. Saražoja 60 vilcienus, kas nodrošināja šo jauno kustības servisu. 1997. gadā atklāja līnijas arī Austrumvācijā. Kopš tā laika, ātrvilciena modeļi ICE2, ICE3 un ICE T slīpais paplašināja savus tīklus – iekļaujot tajos Nīderlandi, Beļģiju, Šveici un Austriju. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация