Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:899032
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 21.04.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

“Kālab tu atkal aizdedzini? Tāda ir pavēle – atbildēja laternu iededzinātājs. Es nesaprotu – teica mazais princis. Tur nav nekā ko nesaprast – sacīja laternu iededzinātājs. Pavēle paliek pavēle.”
“Akla” pavēļu klausīšana, vai tā ir nezināšanas parādīšana, bailes, vai pārāk liela uzticēšanās. Bieži sastopamies ar to saukto “aklo” pavēļu izpildīšanu, ko mēs izpildām neskatoties uz to vai pēc mūsu domām tā ir pareiza vai nepareiza, vienkārši tā teica, tā saku un daru es. Manuprāt, pastāv divu veidu pavēļu izpildīšanas tipi. Viens ir jau pieminētais, otrs ir pavēles uzklausīšana, pārdomāšana, tad apspriešana un tikai tad tā tiek izpildīta. Protams ir vietas, situācijas un iestādes, kur pavēļu tieša izpildīšana ir vairāk nekā nepieciešama. Bet runājot par uzņēmumiem un priekšnieka dotajām pavēlēm, kas it kā vērstas uzņēmuma veiksmīgai attīstībai, tad “aklā” pavēļu izpildīšana, manuprāt, ir darba produktivitātes dalīšana uz pusēm. Vairāk ar šādu pavēļu izpildīšanas formu var saskarties komandekonomikas apstākļos, kas pateikts – tas jāizdara, un ne vairāk, un ne mazāk. Tirgus ekonomikā, kur ir sastopama liela konkurence, katra pavēle ir nozīmīga un izšķiroša, tāpēc “akla” pavēļu izpildīšana, būtu pat nosodāma, jo vienmēr, tak, divas galvas ir gudrākas par vienu.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −1,48 €
Комплект работ Nr. 1111515
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация