Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:181176
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 11.03.2008.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Фрагмент работы

Informācija par apdrošināšanas sabiedrībām

AAS ERGO
Apdrošinātāju grupa ERGO ir otrs lielākais apdrošināšanas koncerns Vācijā. ERGO koncernu Latvijā pārstāv apdrošināšanas sabiedrības ERGO Latvija un ERGO Latvija dzīvība. ERGO Latvija AAS ir viena no vadošajām apdrošināšanas sabiedrībām Latvijas apdrošināšanas tirgū, kurā ir 2001.gadā apvienojušās apdrošināšanas sabiedrības Alterna, Latgarants un Rīgas Fenikss. ERGO apdrošinātāju grupai ir plašs un daudzveidīgs realizācijas tīkls visā Latvijā ar 5 reģionālajiem centriem, kas koordinē 49 birojus, 30 aģentūras, gandrīz tūkstoti apdrošināšanas starpnieku un nodrošina individuālu pieeju katram klientam, piedāvājot plašu, konkurētspējīgu un drošu apdrošināšanas pakalpojumu klāstu visā Latvijā.

AAS BTA
Apdrošināšanas akciju sabiedrība BTA ir dibināta 1993. gada 1. novembrī, piedaloties Latvijas lielākajiem jūrniecības uzņēmumiem, kas kļuva par BTA akcionāriem. Tā paša gada 17. decembrī BTA ieguva licenci, kas dod tiesības nodarboties ar apdrošināšanas darbību. Kopš 1993. gada, uzsākot darbību pamatā jūras un gaisa transporta apdrošināšanas jomā, spēcīgas konkurences apstākļos, BTA ātri sevi pierādījusi kā universāla apdrošināšanas sabiedrība, kas spēj klientiem piedāvāt plašu apdrošināšanas pakalpojumu klāstu visā Latvijā.


KASKO

Automašīnas lietošana saistīta ar daudziem riskiem. Tādēļ katram auto īpašniekam ir nepieciešama obligātā civiltiesiskās atbildības apdrošināšana. Tomēr tā sniedz aizsardzību gadījumā, ja cita persona, vadot automašīnu, ir vainīga un rada zaudējumus Jums vai Jūsu automašīnai. Zaudējumus, kas var rasties Jūsu automašīnai neatkarīgi no jautājuma, kurš ir vainīgs, atlīdzinātu KASKO apdrošināšana…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация