Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:476614
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 18.04.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Iemesli, kādēļ bērni nonāk bērnu namos    4 – 8
1)  Sociālā un materiālā palīdzība bērnu namiem    9 – 10
2)  Integrēšanās sabiedrībā sasniedzot pilngadību    11 – 12
3)  Secinājumi    13 – 14
4)  Izmantotā literatūra    15
Фрагмент работы

Lai cik dīvaini neliktos, bet bērni ir tas, par ko mums ir jārūpejas ikdienā un daudziem var likties, ka viņi ir tikai smaga nasta, bet man tas liekas nosodoši, jo bērni taču ir Dieva dāvana, par ko katrs vecākas var būt tikai pateicīgs. Tomēr ne visiem vienmēr veicas un ir bērni, kas vis nedzīvo ģimenēs, bet gan bērnu namos. Ir dažādi iemesli, kāpēc viņi tur nonāk.
Mūsu valstī ir 3 veidu aprūpes centri : Bērnu Bāreņu Aprūpes centrs, kurā atrodas bērni bāreņi un bez vecāku gadības palikušie bērni līdz 2 gadu vecumam, kā arī bērni ar fiziskās un garīgās attīstības traucējumiem līdz 4 gadu vecumam, otrs – specializētie bērnu sociālās aprūpes centri, kur atrodas bērni invalīdi ar svarīgiem garīgās attistības traucējumiem no 4 – 18 gadu vecumam, un kā trešais ir bērnu namu patversmes, kur atrodas bāreņi un bez vecāku atbildības palikušie bērni no 2 – 18 gadu vecumam.
Kā pirmo no iemesliem es vēlētos aplūkot to, kad vecākiem tiek atņemtas aprūpes tiesības. Ne visi vecāki vienmēr ir pratuši parūpēties par saviem mazuļiem un viņiem ir nācis augt nelabvēlīgos apstākļos. Vecākiem atņem aprūpes tiesības tad, kad viņi lieto kādas apreibinošas un atkarību izraisošas vielas, jo tas apdraud bērna dzīvību un viņš nespēj augt labvēlīgos apstākļos. „Mātei, kuras divus mēnešus vecais zīdainis nonācis komā un ticis nogādāts slimnīcā, janvārī Rīgas bāriņtiesa atņēmusi aprūpes tiesības nepilnu gadu vecajam pirmajam bērniņam, aģentūru LETA informēja Rīgas bāriņtiesas priekšsēdētāja vietnieks Aivars Krasnogolovs.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация