Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:918934
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 31.10.2023.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 11 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
2021–2025 гг.
Фрагмент работы

Blokķēdes tehnoloģija ir viens no mūsdienu intereantākajiem izgudrojumiem, jo ap to izveidi un pielietojumu vijušies daudz dažādu noslēpumu. Neskatoties uz to, ka joprojām nav īsti zināms, kurš 10 gadus atpakaļ šo tehnoloģiju izveidoja, tā kopš savas izveidošas sākuma 2008.gadā ir kriptovalūtas Bitcoin pamatā esošā tehnoloģija. Mūsdienās blokķēžu tehnoloģiju sāk ieviest arvien vairāk uzņēmumos, it īpaši ražošanas uzņēmumos, lai automatizētu uzņēmuma darbu. Pateicoties tehnoloģijas drošajiem un uzticamajiem procesiem, visbiežāk blokķēžu tehnoloģiju uzņēmumos izmanto datu izsekojamībai, piegāžu ķēžu automatizācijai, ierakstu pārvaldībai, kā arī maksājumu procesos, bet retāk – izejvielu un detaļu pasūtījumu automatizācijai un ražošanas telpas procesu automatizācijai. Lai gan blokķēžu tehnoloģija atver jaunas iespējas vairāku uzņēmuma procesu uzlabošanā, šī tehnoloģija pagaidām nav daudz pielietota. Latvijā blokķēžu tehnoloģiju lietderīgumu un pielietošanu publiskajā sektorā apsvēra Ekonomikas ministrija vien 2019.gadā.
Darba mērķis ir iepazīt par nākotnes tehnoloģiju dēvēto blokķēžu tehnoloģiju, izpētīt šīs tehnoloģijas pamatprincipus un tās pielietojumus uzņēmumos. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация