Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:630257
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 20.03.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Informācija par īpašumu    3
  Tirgus izpēte    4
  SVID analīze    6
  Mārketings    6
  Nezināmā viesa izpēte    8
Фрагмент работы

Viesnīca Boutique Hotel Ainavas atrodas Vecrīgas nomalē, netālu no krastmalas – Peldu ielā 23. Tās īpašnieks ir uzņēmums “MLK Commerce LLC”. Viesnīca Ainavas ir novērtēta kā Boutique hotel, ar to norādot, ka tai ir individuāli iekārtoti numuri un individuāla pieeja katram viesim. Viesnīcas direktore ir Jeļena Feijere.
Viesnīca piedāvā 21 ērtu, omulīgu viesu numuru, katru ar atšķirīgu noskaņu, un pašlaik top apartaments. Nav istabas ar 13-to numuru. Istabās pārsvarā ir “queen” izmēra gultas, lukss un pusluksa numuros ir “king” izmēra gultas. Tikai vienā istabā ir pieejamas atsevišķās “tween” gultas. “Ainavas” piedāvā 4 vienvietīgus, 9 divvietīgus, 5 pusluksa un 3 luksa numurus. Visas istabas ir iekārtotas atbilstoši krāsām un noskaņām, kas vērojamas tur eksponētajās Latvijas skaisto dabas ainavu fotogrāfijās. Bez neparastā interjera dizaina mēbelēm, katrā numurā atrodams arī telefons, satelīttelevīzija, WEB TV, datora pieslēgvieta un atsevišķa vannas istaba.
Brokastis viesiem ir iespējams paēst pagrabstāvā iekārtotajā zālē. Ir dažādi sezonas īpašie piedāvājumi, kā arī tiek izpildītas viesu individuālās vēlmes. Ja viesnīcā ir maz viesu – tiek piedāvāts pienest brokastis numuros. Pašlaik nav pieejams restorāns, bet to plānots iekārtot pagrabstāva zāles vietā. Toties ir neliels bārs. Vasaras laikā ir atvērta arī vasaras terase viesnīcas iekšpagalmā.
Pagrabstāvā esošā zāle tiek piedāvāta arī kā konferenču zāle, tajā var atrasties līdz 20 cilvēkiem un tās izmaksas ir 59Ls dienā vai 15 Ls/h.
Viesnīcā strādā 26 cilvēki, visi strādā pastāvīgā darbā. Bieža kadru mainība. Nav papildus sezonā strādājošo darbinieku, bet regulāri tiek ņemti praktikanti.
Kā galvenie mērķi tuvākajā viesnīcas attīstībā tika minēti darbi pie kvalitātes uzlabošanas un viesnīcas paplašināšanas, apvienojot blakusesošās ēkas. Plānos ietilpst arī apartamenta izbūve.
Viesnīcas lielums ļauj personālam veltīt katram viesim īpašu uzmanību Personāls vēlas nodrošināt, lai viesies, pavadot laiku viesnīcā, justos kā mājās. Jebkuram viesim ir iespēja izteikt savas pārdomas par uzturēšanos viesnīcā, savus ieteikumus vai neapmierinātību par piedāvājumu klāstu, apkalpošanu vai pakalpojumu kvalitāti.
Viesnīcas smaidīgais un laipnais personāls sniedz patīkamu pirmo iespaidu par viesnīcu un neliek vilties, pavadot tur ilgāku laiku. Manuprāt viesnīcas stiprā puse ir individuālā pieeja pret viesiem, lai tie justos gaidīti, lai uzticētos personālam un līdz ar to – labi pavadītu laiku.

Tirgus izpēte
Dominējošie klienti ir biznesa cilvēki, ir daudz atkārtoto, patstāvīgo viesu. Viesnīcā bieži uzturas arī nelielas tūristu grupas. Viesnīcai vēl nav savu klientu aptaujāšanas anketas, bet tās tikšot ieviestas tuvākajā laikā. Pie pirmās ierašanās viesim ir jāaizpilda anketa viesnīcas vajadzībām, kurās viesis uzrāda savu vārdu uzvārdu, pases datus, valsti, ierašanās iemeslu. Šie dati tiek apkopoti un tiek veidoti pārskati viesnīcas iekšējai zināšanai.
Tā kā Viesnīca “Ainavas” atrodas Vecrīgā, tās konkurenti būtībā ir visas Vecrīgā esošās Viesnīcas. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация