Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:471132
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 20.09.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 10 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Tēmas galvenā aktualitāte ir būvniecības novērtēšana un analīze no dažādiem ekonomiskiem aspektiem, kas redzams no materiāliem, paraugiem, piemēriem un apraksta. Kaut gan ekonomikā nekādi plaši skaidrojumi nenes rezultātus, kamēr tā netiek izvesta praksē, darbībā, jo ekonomika kā teorija kā jau visas zinātnes ir pavadmotīvs un filozofiskais kodols, kas balstās uz loģiskiem secinājumiem.
Viena no aktualitātes tēmām ir būvmateriālu ražošana, vai pastāv iekšējie un ārējie standarti, vai ekonomikā vispār ir tādi un kāpēc? Faktori.
Visos ekonomiska rakstura darbos, vai to ir izstrādājis teorētiķis vai praktiķis, zinātnieks, uzņēmējs vai students ir uzsvērtas vienas un tās pašas vai līdzīgas problēmas, kas izriet no vienādām ekonomiskajām parādībām un kā jau visi likumi-arī ekonomikas, ir veidoti pēc daudziem līdzīgiem gadījumiem, ļoti daudz matemātisko pierādījumu, teorēmas un algoritmu, kas būtībā ir augsts līmenis, kaut vai tā pati laika rindas metode, bet tikai rosina aizdomas kas tad novedis mūsu valsti pie tāda ekonomiskā sausuma, kas faktiski kā spriež vairāku banku speciālisti, ir jūtama ekonomikas pārkaršana. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация