Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:280014
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 22.10.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 12 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    2
1.  Izstādes un to nozīme tās apmeklētāju informēšanā    5
1.1  Izstādes un tajās izmantotie reklāmas veidi un līdzekļi    5
1.2  Izstāžu un tajās izmantotās reklāmas iedarbīgums un nozīmīgums    11
1.3  Izstāžu tipi, mērķi un organizēšana    13
  Secinājumi    18
2.  Būvniecības izstāžu „Māja I 2005” un „Būvniecības pasaule 2005” sniegtās informācijas nozīmīgums remontdarbu veicējiem    20
2.1  Izstāžu „Māja I 2005” un „Būvniecības pasaule 2005” apraksts    20
2.2  Izstāžu „Māja I 2005” un „Būvniecības pasaule 2005” pētījuma objekta, norises un pētījuma metodes apraksts un pamatojums    25
2.3  Pētījuma rezultātu analīze un interpretācija    26
  Literatūras saraksts    33
  Anotācija    34
Фрагмент работы

Šī problēma bija aktuāla šā gada pavasarī un būs aktuāla arī nākamgad, jo arī 2006.gadā abas izstādes notiks gandrīz vienlaicīgi. Par neērtu situāciju šo var uzskatīt tikai daļa tās apmeklētāju, jo pārējiem tā varētu šķist mazsvarīga, un tiem, kuriem tā liekas nenozīmīga, tie paši to zina. Bet tai nelielajai apmeklētāju daļai šis ir nozīmīgs jautājums, jo prasa lieku naudas līdzekļu patēriņu un veltu laika izšķiešanu, īpaši, ja cilvēkam vienmēr ir izteikts laika trūkums. Tāpēc radās jautājums, kuru no abām izstādēm būtu vērts apmeklēt, lai apmeklējuma mērķi būtu pilnībā īstenoti un beigās nebūtu jāšaubās par savu izvēli.
Domāju, ka līdz šim šī problēma vēl nav pētīta, jo ir aktuāla tikai nelielai izstāžu apmeklētāju daļai, kā, piemēram, man un manai ģimenei. Tas gan nenozīmē, ka tā būtu mazsvarīga. Manuprāt, problēma ir nozīmīga pat tad, ja tā ir aktuāla tikai dažiem cilvēkiem.
Kā neapstrīdamu faktu problēmas aktualitātē varu minēt pašas izstrādāto anketu apkopojumu, kur apstiprinājās manis izvirzītā hipotēze.
Problēmu nepieciešams izpētīt tāpēc, lai tā cilvēku daļa, kurai tā ir aktuāla, turpmāk izvēlētos to izstāžu zāli, par kuru ir nobalsojusi lielākā daļa aptaujāto apmeklētāju. Pētījuma rezultāti noderētu šajā jautājumā ieinteresētajiem apmeklētājiem arī nākamgad, ja viņi plāno savu laiku un līdzekļus tikai vienas izstāžu zāles apmeklējumam.
Par pētījuma tematu izvēlējos: ”Būvniecības izstāžu „Māja I 2005” un „Būvniecības pasaule 2005” sniegtās informācijas nozīmīgums remontdarbu veicējiem”.
Hipotēze: Cilvēki, kas ceļ, remontē, restaurē ēkas un apzaļumo apkārtni plašāku informāciju gūst izstādē „Māja I 2005”, nevis izstādē „Būvniecības pasaule 2005”.
Pētījuma priekšmets: reklāma un sabiedriskās attiecības izstādēs, franču reklāmu speciālista A. Deijana atziņas par efektīvas reklāmas veidošanu, kā arī reklāmu speciālista G. Stražnova atziņas.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация