Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:514521
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 26.02.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 9 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
1.  Jēdzieni    4
2.  Sociālās reklāmas – CSDD    6
3.  Ceļmalu reklāmu ietekme    8
  Secinājumi    11
  Pielikums    12
  Izmantotā literatūra    14
Фрагмент работы

Ievads

Mūsdienu informācijas pārpilnajā vidē ar reklāmām mēs sastopamies jebkur – masu medijos, pieturās, uz informācijas stabiem, sabiedriskajā transportā, arī šoseju malas rotā lieli plakāti. To izmanto uzņēmēji, lai pēc iespējas efektīvāk izreklamētu savu preci. Vislielākās reklāmas ir sastopamas tieši ceļmalās, jo tās rotā lieli plakāti ar reklāmām. Šis reklāmas ir efektīvas, jo sēžot ,piemēram, sastrēgumā, cilvēki var pētīt tās, bet ir arī liels mīnuss - tas novērš autovadītāja uzmanību. Šis fakts, diemžēl, priekš reklāmu licējiem ir vienaldzīgs, jo katrs domā tikai par to, kā popularizēt savu preci. Beidzot, par to ir iedomājusies Satiksmes Ministrija, kas ir sākusi likt ierobežojumus, lai reklāmas nebūtu tik uzkrītošas un tik ļoti nenovērstu satiksmes dalībnieku uzmanību. Šī informācija tiek iztirzāta dažādos medijos, un spriežot pēc šo rakstu daudzuma interneta portālos un dažādās privātās mājas lapās - cilvēki nav vienaldzīgi pret to un ir ļoti ieinteresēti. Tās būs nozīmīgas pārmaiņas ne tikai auto vadītājiem, bet arī sabiedrībai un galu galā uzņēmējiem, kas šādā veidā reklamē savu preci, jo būs jāievēro daudz dažādi nosacījumi un izvietot kārtējo reklāmu ceļa malā nebūs tik viegli.
Tieši šo iemeslu dēļ mēs izvirzām teoriju – ceļmalu reklāmas novērš autovadītāju uzmanību un var izraisīt nelaimes gadījumus. Šajā darbā mēs centīsimies pierādīt mūsu izvirzīto teoriju. Mēs izveidojām anketu un aptaujājām respondentus dažādās vecuma grupās, lai uzzinātu reālo situāciju, kas valda uz ceļiem un, lai pierādītu mūsu teoriju vai tieši pretēji – apgāztu.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация