Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:404279
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 16.05.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Основная школа
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Vērtīgās skuju koku sugas gan pēc platības, gan pēc krājas aizņem ap 60%. Lapu koki aizņem 40%, no tiem 28% ir bērzu audzes.
Tā kā šobrīd ir ļoti strikti noteikumi, pret jaunaudžu veidošanu, tad varam prognozēt, ka arī turpmāk Latvijā meži būs pietiekošā daudzumā, protams, ja tos apkops, atjaunos.
Par trešo būtisko cilvēka ietekmes objektu uz dabu būtu dzīvnieku izmedīšana. Manuprāt, šeit arī ir ļoti līdzīgi kā ar mežiem, jo arī ar kādu noteiktu dzīvnieku populācijas iznīkšanu var cīnīties. Tas būtu, ka kādām speciālām organizācijām būtu jāseko līdzi, cik un kā atjaunojas kāda noteikta dzīvnieku suga Latvijā. Tā kā Latvijā ir ļoti daudz mednieku, kuri medī dzīvniekus, tad arī jābūt speciāliem noteikumiem kā un kad drīkst dzīvniekus medīt. Šādi noteikumu ir izveidoti, tā kā ja viss notiktu godīgi, tad arī ar dzīvnieku izzušanu Latvijā nevajadzētu uztraukties. Tomēr, ja kāda suga izzustu tad arī „izkristu” barības ķēdes viens posms, kas ļoti negatīvi ietekmētu visus īpatņus. Jo visi dzīvnieki ir savā starpā saistīti. Es apskatīju, kā mainījies ir staltbriežu skaits Latvijā no 1990.gada līdz 2006. gadam. Šajā diagrammā var redzēt, ka Staltbriežu skaits Latvijā pēdējos gados ir palielinājies, kas, manuprāt, ir ļoti pozitīvi.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация