Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:376150
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 06.03.2003.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “DOMS” (reģ. Nr.000000000) ir dibināta 2001.gada 18.jūlijā. Tās direktors un vienīgais īpašnieks ir Māris Odiņš. Firmas juridiskā adrese ir Grēcinieku ielā 3, Rīgā. SIA “DOMS” ofiss atrodas Strēlnieku ielā 2, Rīgā. Firmā strādā 7 (septiņi) darbinieki.

Firma ir jauna, bet tās darbinieki strādā reklāmas jomā jau no 90.gadu sākuma, tas nozīmē, ka firma veiksmīgi spēj attīstīties šobrīd eksistējošā reklāmas tirgū, izstrādāt jaunus produktus, piedāvāt jaunas idejas un izmantot pieredzi, kas gūta vairāk kā astoņus gadus sniedzot reklāmas pakalpojumus klientiem visā Latvijā.

Reklāmas aģentūra “DOMS” piedāvā firmu stila un grafikas, preses reklāmu diziana un kampaņu izstrādi, iespieddarbus, reklāmas suvenīru izgatavošanu, vides reklāmas izstrādi, izstāžu, prezentāciju un reklāmas akciju un pasākumu organizēšanu. Reklāmas aģentūra izstrādā un sniedz klientam informāciju par reklāmas izgatavošanas, un izvietošanas iespējām; kā arī par tās pakalpojumiem piedāvā cenu, kas atbilst klienta noteiktās kvalitātes kritērijiem. Reklāmas aģentūras “DOMS” darbības pamatā ir jaunu, veiksmīgu un praktisku risinājumu meklējums reklāmas jomā. Ikvienas reklāmas izstrādi nosaka konkrētā klienta pieprasījums un reklāmas aģentūras piedāvājums.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −1,48 €
Комплект работ Nr. 1223487
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация