Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:912659
 
Оценка:
Опубликованно: 09.05.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 17 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Izglītība

Izglītība mūsdienās ir ļoti nozīmīgs pluss cilvēka eksistencē un pastāvēšanā. Katrs no mums tiecas pēc labākas izglītības un mēģina to iegūt ar sev tīkamākiem paņēmieniem. Katram cilvēkam informācijas uztveršana un tās apstrāde ir ļoti nozīmīgs process. Kā jau zināms, ka informāciju var uztvert ar dzirdes palīdzību, ar redzes palīdzību, kā arī ar taustes palīdzību. Katram cilvēkam šo uztveres orgānu jutība ir savādāka. Dažiem cilvēkiem informācijas iegūšana ir daudz vieglāka, ja šo informāciju kāds stāsta, jeb uztver ar dzirdes palīdzību, bet citam ir vieglāk uztvert ar redzes palīdzību. Vairākums informācijas tiek saglabātas rakstiskā veida, un, lai mēs to izmantotu ir nepieciešams to lasīt, dažiem cilvēkiem, tas sagādā problēmas un nepatīkamas sajūtas. Piemēram ja mēs vēlētos mājās aiznest un lasīt lielu daudzumu grāmatu, tas mums būtu ļoti apgrūtinoši un smagi. Tāpēc ir rasts risinājums šajā apgrūtinošajā problēmā ko sagādā lielais kvantums ar rakstīto informāciju:
Mācību grāmatu izdevējs uzskata, ka e- grāmatām pieder nākotne.
E- grāmatu ražošanas firma goReader parakstījusi līgumu ar izdevniecību Harcourt College Publishers par koledžas mācību grāmatu sagatavošanu goReader e- grāmatu ierīcei. Šīs ierīces ekrāna izmērs ir 18.25 x 24,25 cm, un tā sver nepilnus 2 kilogramus. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация