Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:831715
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 13.02.2019.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 7 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Visās vecuma grupās noder veidot klases disciplīnas plānu. Tajā uzrakstīt svarīgākos principus, kas visiem kopā jāievēro, un tad pozitīvās un negatīvās sekas. To var novietot redzamā vietā, kas palīdzēs par to atgādināt ne tikai skolēniem, bet pašam skolotājam būs labs atbalsta punkts un atgādinājums nepārtraukti uzturēt disciplīnu.
Visbeidzot, ļoti pozitīva darba piemērs būtu skolotāju savstarpēja sadarbība disciplīnas problēmu risināšanā, ņemot vērā, ka dažādus mācību priekšmetus pasniedz dažādi skolotāji. Risinājums var būt noteikta skolas kārtība un principi, pēc kuriem darbotos visi skolotāji, īpaši jaunākajā klašu grupā. Skolotāju darbam būtu jābalstās uz līdzīgām stratēģijām, lai neradītu apjukumu jaunākajos skolēnos. Skolotāji var vērot kolēģu darbu un lūgt viens otram palīdzību problēmu gadījumā. Skolotāja darbam ar skolēnu nav jābūt personīgai misijai – disciplīnas nodrošināšana ir sadarbības process starp skolēniem, skolotājiem un vecākiem.
Disciplīnas nodrošināšana prasa pašam skolotājam būt labam piemēram, kas izstaro vērtības, kuras tiek mācītas skolēniem. Skolēniem skolotājs ir jārespektē, jāciena un jāklausa, kas nozīmē, ka skolotājam jābūt pašpārliecinātam un ar pārliecību jāvada mācību stundas, jāuzņemas līdera loma komunikācijā un jābūt gatavam risināt negaidītas situācijas. Tas no skolotāja prasa emocionālu stabilitāti un profesionalitāti savā darbā. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация