Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:699390
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 11.01.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 20 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
2011–2015 гг.
Фрагмент работы

Šis arī attiecināms uz gadījumiem, kad droni ielido lidostu teritorijās, vai pārkāpj kaut kādas teritoriālas robežas, kuras pats cilvēks, jeb attālinātais pilots nav pārkāpis, bet tā lidaparāts ir, tāpēc ir nācies lasīt, ka kaut kur pat trenē plēsīgos putnus (ērgļi, vanagi), lai tie ķertu šos BPLA, lai netiktu traucēta gaisa kustība.
Manas rekomendācijas ir straujākiem soļiem iet pretī šīm tehnoloģijām, kā arī atsaukties uz piedāvāto potenciālu dažādās jomās Latvijas sabiedrībai, un arī Rēzeknes Tehnoloģijas akadēmijas (RTA) izglītojamajiem it īpaši, tiem, kuri apgūst mehatronikas programmu.

Nobeigums
Pēc maniem uzskatiem, pētījuma mērķis ir sasniegts, jo ir apzināti gan galvenie lauki, kur šobrīd šīs dronu tehnoloģijas attīstās, gan apzināti potenciālie virzieni, kur šīs tehnoloģijas varētu virzīties un attīstīties arī turpmāk.
Es uzskatu, ka šis pētījums varētu tikt turpināts, dziļāk izpētot Latvijas konkrēto situāciju, un to kā mūsu vidē tiek izmantoti droni, un to, kā tie varētu tikti integrēti reģionālajai attīstībai, un, iespējams, pat izmantojot RTA resursus. Es domāju, ka potenciālam esot, tas ir jāizmanto, un, veicot padziļinātu ekonomisko analīzi, kas būtu balstīta uz reģiona īpatnībām, kas varētu būt tieši Latgales reģions, varam veikt pat stratēģisko plānošanu ar to, kā droni varētu uzlabot dzīves apstākļus un ekonomisko situāciju šeit vai arī citviet.
Nobeigumā tikai piebildīšu, ka, perspektīvām esot, tās ir jāizmanto, un jāveic papildus pētnieciskie darbi šajā jomā, sadarbojoties ar citām studiju programmām un varbūt pat augstskolām.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация