Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:751817
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 20.10.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 15 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
  Elektroniskās pārvaldes jēdziens    4
  E-pārvalde Latvijā    6
  Ar e-pārvaldes ieviešanu saistītas problēmas    12
  Secinājumi    15
  Izmantotā literatūra    17
Фрагмент работы

Mūsdienas cilvēkam ir ļoti grūti izdzīvot bez tādiem tehnikas brīnumiem kā piemēram automašīna, vilciens, mobilais tālrunis, mikroviļņu krāsnis, kafijas aparāts un citi izgudrojumi kas palīdz mums padarīt mūsu dzīvi komfortablāku. Kopš kādiem 100 gadiem (kas ir salīdzinoši mazs laika posms), tehniskais progress ir ļoti strauji attīstījies, un ar jauniem izgudrojumiem tika izmainīta mūsu pasaule. Šodien jau neviens nevar iedomāties, kā viņš tiktu līdz darbam vai līdz mācībām ja nebūtu sabiedriska transporta, jeb automašīnu. Patiesi, daudzi izgudrojumi kļuva par neatņemamu mūsdienīga cilvēka dzīves daļu. Vēl viena lieta, kas ir ieņēmusi ne mazāk svarīgu lomu ir visdažādākās elektroierīces, kas palīdz mums mūsu darbā, mācībās un ikdienā. Īpaši, globalizācijas un informācijas tehnoloģiju laikmetā, svarīgs gandrīz katram no mums, kļuva tāds tehnikas brīnums kā dators un internets.
Tieši pateicoties informācijas un komunikācijas tehnoloģiju straujajai attīstībai, ko mēs varam vērot pēdējos 20-30 gadus, notiek ļoti lielas izmaiņas arī citās sabiedrības dzīves jomās, tai skaitā arī valsts pārvaldē. Valsts pārvalde pakāpeniski nonāk nenovēršamu izmaiņu priekšā. To var secināt kaut vai no tā, ka valsts pārvaldē arvien plašāk tiek pielietotas jaunas e-biznesam raksturīgas klientu apkalpošanas metodes, pieaug cilvēku zināšanas un aktivitāte, kā arī pateicoties globalizācijas procesiem, kuru ietekmē mainās valsts pārvaldes funkcijas.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация