Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:139642
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 19.01.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Kāzas ir viens no vissatraucošākajiem un skaistākajiem mirkļiem cilvēka dzīvē, tapēc tas ir rūpīgi plānojams pasākums, kur jāpadomā par katru sīkumu. Gadalaika izvēle ir atkarīga no jaunlaulāto velmēm un iecerēm. Kāzu laiks sagādā daudz un dažādas raizes, tapēc vasaras periods būtu piemērotāks kāzu rīkošanai, jo daba ir parūpējusies par patīkamiem laika apstākļiem, ziedošām pļavām un rada patīkamu, siltu noskaņu. Rīkotās kāzas būs vasarā 15. -16. jūlijā saskaņotas ar jaunā pāra vēlmēm.
Kāzu viesi ir ļoti svarīga šī pasākuma dalībnieki. Viesu skaits būs 60. Pārsvarā uz kāzām tiek aicināti tuvākie sievas un vīra radinieki un pārējie viesi pēc jaunā pāra velmēm.
Bankets plānots Spa Hotel Mārcienas muižā, kas atrodas Lejas Patmalnieki Mārcienas pagasts, Madonas rajons. Ar automašīnu Mārcienas muižā var nokļūt braucot no Rīgas pa autoceļu A6 (Daugavpils šoseja) līdz Pļaviņām, pagriežoties pa kreisi uz Madonu (P37), braucot līdz apdzīvotai vietai „Sauleskalns” un pie norādes „Mārcienas muiža” nogriežoties pa labi. Pēc 1,5 km labajā pusē būs SPA Kūrorts „Mārcienas muiža”.
Mārcienas muiža 2005.gadā nominēta starp 100 skaistākajiem un sakoptākajiem kultūras un vēstures pieminekļiem Latvijā un apbalvota ar Valsts kultūras pieminekļu aizsardzības inspekcijas diplomu un Eiropas Savienības kultūras mantojuma karogu. Tūrisma attīstības valsts aģentūras konkursā SPA kūrots "Mārcienas muiža" atzīta par Latvijā labāko tūrisma produktu 2005.gadā.
Muižā un muižas ēkās kopā ir 14 labiekārtotas divvietīgas istabas. Kalēja māja 5 - 6 cilvēku ģimenei: atsevišķa māja ar divām istabām un virtuvi, dušu-vannu, TV;
Staļļa ēkā 19 divvietīgas istabas. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация