Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:650132
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 12.03.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Šīs, morālās vērtības, ka daba ir kaut kas ļoti saudzējams, skaists un unikāls, pat vairs nav vajadzības kādam sludināt plašas auditorijas priekšā, jo tās jau nodod paaudze paaudzei, citiem pat tas ir saprotams bez stāstīšanas.
Cilvēks ir cilvēks, tas ir, bija un būs vislielākais ļaundaris pasaulē, kas bieži vien neņems vērā nevienu viedokli – ne ētisku, ne medicīnisku, bet rīkosies pēc sava.


Iespējamie risinājumi šajā jomā pastāv, tikai jāzina, kur tos meklēt, kā to darīt un jāsametas uz vienu roku – jābūt vienotiem un jārada operatīvu rīcību meklējot uzvaru.
Man padomā ir daži veidi, kā to varētu risināt un kāds būtu ceļš, pa kuru iet. Pastāv tāds, jau par tradīciju kļuvis veids – plašaptveroša informācijas kampaņa masu medijos, bet tas ir par maz, jo tieši šajā gadījumā ir vajadzīga liela, operatīva, kārtīgi izplānota, izmeklējoša tipa pētīšana. Pēc informācijas avotos gūtās informācijas, pašreizējais iespaids ir nekāds , proti, īsti nav skaidrs, vai ĢMP mums kaitē vai nekaitē. Padomāsim – šī ĢI padarīšana jau labu laiciņu nomoka pasaules prātus ar „niknu” neziņu. Labs laiks kā pagājis, bet pētīšanas rezultātu nav. Varbūt tāda pētīšana nemaz nenotiek, jo kāds to izdevīguma pēc visu laiku atliek un kavē. Kā nu ne, mūsdienu pasaulē taču atļauts ir viss. Laikam tik daudzi ir uzpirkti, ka šāda pētnieciska „rakšanās nolūkā gūt apjausmu” nemaz nav plānota, līdz kādam būs izdevīgi to veikt. Izskatās, ka pat vajadzētu te iejaukt Interpolu un Augstāko tiesu, lai izskalotu blēžiem smadzenes un parādītu viņiem īsto vietu, kur tiem būtu „rūtaina saule un strīpaini draugi”, bet likums nevienu vairs nebaida, jo lielai daļai, diemžēl šķiet, ka tie ir tādēļ, lai tos pārkāptu.
Tātad, vispirms „izķemmējam” biologu un uzņēmēju rindas no blēžiem un tad varam turpināt tālāk šķetināt šo lietu, jo bez pamata un vietas, no kuras atsperties, nav tālākā.

Коментарий редакции
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация